Titan Poker Cash Point kampanje - En kvart million dollar skal bort!

Titan Poker Cash Point kampanje - En kvart million dollar skal bort! 0001

Vil du vinne din del av en kvart million dollar som er den samlede premiepotten ved Titan Poker's Cash Point kampanje? registrer deg hos Titan Poker gjennom PokerNews i dag!

I april måned hos Titan Poker blir det gitt bort mer enn en kvart million dollar i premier ved No-Limit Hold’em spillere ved deres nye Cash Point kampanje!

Cash Point er en serie med ukentlige race som finner sted i løpet av april, det er over $80 000 i ukentlige premier til de topp rangerte spillerne ved 3 forskjellige leader boards, som er basert på nivåene ved No-Limit Hold’em bordene.

Det er tre forskjellige nivåer som man kan delta i, hver av dem har sin del av premiepotten som deles ut, og hver med et minimum og maksimum antall kvalifiseringshender. Over 1 000 spillere vil komme i pengene hver uke ved Cash Point leaderboards!

For å kunne generere leaderbaordspoeng må spillere delta i en kvalifiserende hand, som er når tre eller flere spillere er med etter at floppen er blitt utdelt. Alle spillere som er involvert i kvalifiserende hand, men som ikke vant handen vil motta to (2) poeng hver, Vinneren av handen vil motta et (1) poeng for hver deltager i potten, utenom seg selv.

Spillere har et maksimalt antall av poeng som kan spilles inn hver dag i hver gruppe. Poengene starter å telle med en gang man mottar sitt første poeng, Alle hender over maksimale vil ikke bli tellende mot leaderboarden.
Ved mikro kreves nivåene det 15 kvalifiserte hender hver uke for å komme inn på leaderboarden og det er maksimalt 40 kvalifiserte hender per dag.

Titan Poker Cash Point kampanje - En kvart million dollar skal bort! 101

Den første uken av Cash Point starter mandag 2. april og spillere kan allerede nå sikre seg en deltagelse ved å registrere seg for “No Play” sit-and-gos i pokerklienten til Titan Poker etter 19. mars, 2012.
For å lære mer om Cash Point,

besøk Titan Poker. Du kan også registrere deg til en Titan Poker konto gjennom PokerNews PokerNews[/URL] og motta en innksuddsbonus på 200 % opp til $2 000, ved bruk av bonuskoden“NOPNEWS.”

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Titan Poker Cash Point kampanje - En kvart million dollar skal bort! 102

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories