WSOP 2018

Spill i PokerStars MicroMillions og få et sete til en $50 000 Freeroll

Spill i PokerStars MicroMillions og få et sete til en $50 000 Freeroll 0001

PokerStars gir bort billetter til en eksklusiv $50 000 freeroll til sine MicroMillions spillere!! Last ned PokerStars i dag og delta i denne nye serien!

Hvis du liker å spille mikro turneringer, så har PokerStars lansert en helt ny serie som kan gi din bankroll en skikkelig økning. PokerStars MicroMillions starter i dag og varer fram til 25. mars og har $5 millioner i garanterte premier, som er fordelt på 100 turneringer med innkjøp som starter fra kun 11 dollar cent!

PokerStars feirer sin første MicroMillions serie ved å kreditere din konto med en billett til en spesiell $50 000 freeroll den 1. april, men da må du delta i minst fem (5) stk MicroMillions turneringer. Denne freerollen er eksklusiv for MicroMillions spillere og gir deg gode verdier til dine innkjøp!

MicroMillions turneringene spilles døgnet rundt i løpet av de 11 dagene serien pågår, serien avsluttes med en $22 MicroMillions Main Event, her er premiepotten på $1 000 000 søndag den 25. mars. Spillere vil få muligheten til å delta i en $1 turnering med en premiepott på $100 000, pluss et stort utvalg av $2, $3, $4, $5, $8 og $10 turneringer!

De fleste turneringene spilles som No-Limit Hold’em, men serien vil også ha turneringer for de som liker Pot-Limit Omaha, Omaha hi-low, Draw og Stud. Spillere vil finne formater som turbos, rebuys, shootouts, knockouts og big ante turneringer.

For mer informasjon om MicroMillions, besøk PokerStars.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Spill i PokerStars MicroMillions og få et sete til en  000 Freeroll 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories