WSOP 2018

Siste mulighet til kvalik for WPT Wien, Gladiator kampanjen og mye mer fra PartyPoker denne uken!

PartyPoker Weekly

Av nyheter fra PartyPoker denne uken kan man lese om blant annet: Siste mulighet til å kvalifisere seg til WPT Wien, ta del i den fantastiske kampanjen The Gladiator og mye mer!

Siste mulighet til å kvalifisere seg til WPT Wien

Wien er neste stoppested for World Poker Tour som kommer til å bli den største WPT turneringen i Europa i år. Nå har du en siste mulighet til å vinne en eksklusiv pokerpakke til en verdi av $7 500 gjennom PartyPoker til nettopp WPT Wien.

Fram til 25. mars kan du vinne din pokerpakke til WPT Wien, da den siste satellitten går av stabelen søndag kl. 15.20 ET. Innkjøpet er $37 og det blir en (1) pokerpakke for hver $7 000 i innkjøp. Hvis $375 er litt for mye for din bankroll kan du kvalifisere deg til denne gjennom Freeroll og opp til $40 i ulike satellitter.

Hver pokerpakke inneholder:

  • Innkjøp på $4 700 til WPT Wien Main Event
  • Hotell utgifter til 6 netter
  • $900 i lommepenger/reise
  • PartyPoker sin berømte gjestfrihet

For mer informasjon om hvordan du kan vinne et sete som kan bli en eventyrlig opplevelse i en av Europas mest historiske byer, sjekk ut WPT Vienna siden hos PartyPoker.

Besøk PartyPoker i dag!

Gladiator kampanjen er i gang

Siste mulighet til kvalik for WPT Wien, Gladiator kampanjen og mye mer fra PartyPoker denne... 101

Gladiator kampanjen er i full sving

Gladiator kampanjen har vært i full sving noen dager nå og allerede har PartyPoker spillere funnet dem selv på en kurs til å vinne en eksklusiv $8 000 World Poker Tour pokerpakker, bare for å spille poker hos PartyPoker.

Fram til midnatt 31. mars kan PartyPoker sine spillere bli godt belønnet bare for å spille ved penge og turneringsbordene, jo mer de spiller, desto mer i premier vinner de. Eksempel, spill inn et (1) PartyPoints ved fem forskjellige dager fram til 31. mars og få et sete til en $500 Freeroll, men tjen et(1) poeng ved 25 forskjellige dager og Freeroll potten øker til $2 500.

Det er også penger i blant premiene også, alt fra $10 for å tjene fem (5) PartyPoints ved 25 dager og helt opp til $4 000, for dem som klarer 1 200 PartyPoints ved 25 dager. Men for å få den ultimate premien, ved å bli en Gladiator, er det en PartyPoker til $8 000 til en valgfri WPT turnering. For å vinne denne pokerpakken trenger man å spille inn 1 200 PartyPoints på30 dager!

PartyPoker har også noe for de virkelige storspillerne som klarer å spille enormt mye. Hvis noen klarer å spille inn 1 500 PartyPoints i løpet av 40 dager før [/B]midnatt 15. april[/B] vil de motta en pokerpakke til en verdi av $15 000 til 2012 World Series of Poker Main Event! Hva venter du på? Start spillingen i dag!
Besøk PartyPoker nå

Boost Your Bankroll kampanje hos PartyPoker

Siste mulighet til kvalik for WPT Wien, Gladiator kampanjen og mye mer fra PartyPoker denne... 102

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5 000 takket være den pågående Bankroll Booster kampanjen. Det er $5 000 garantert i en Freeroll hver søndag kl 14.30 of du kan få deg et sete til den helt gratis! Sett inn penger og benytt deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil motta en billett neste $5 000 Bankroll Booster Freeroll! Men kan du ikke sette inn penger til din PartyPoker konto, kan du enkelt kvalifisere deg enkelt til denne freerollen.

Alt du trenger er kun fem (5) PartyPoints i løpet av uken og du blir belønnet med et sete, dette er enkelt og oppnå da du mottar to (2) PartyPoints for hver $1 du generer i rake eller turneringsavgift! Det er også daglige Freeroll kvalifiseringer, som koster bare et (1) PartyPoint for å delta og disse spilles tre (3) ganger hver dag.
Kom i gang og vinn din del av $5 000.

Besøk PartyPoker nå

Møt Ian Frazer

Siste mulighet til kvalik for WPT Wien, Gladiator kampanjen og mye mer fra PartyPoker denne... 103

Når man er del av en mange profesjonelle pokerspillere som inkluderer Mike Sexton, Kara Scott og Tony G er det ofte vanskelig og vanskelig å få likt med oppmerksomhet i media. Den engelske PartyPoker spilleren Ian Frazer, er man med like stor kjeft som Tony G som også kan gi han en utfordring ved den kommende Premier League i Wien. Frazer vant nemlig en $13 000 pokerpakke til turneringen.

Dany Willis fra PartyPoker møte "The Raiser" I forrige uke og snakket med han om blant annet poker, fotball og Macau. Les hele intervjuet hos PartyPoker Blog.

PartyPoker gir deg $50 – Helt gratis!!

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • IKKE SETT INN penger når man blir bedt om det
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info i vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse mail fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerningsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Siste mulighet til kvalik for WPT Wien, Gladiator kampanjen og mye mer fra PartyPoker denne... 104

$500 NO50FREE $10 Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories