WSOP 2018

Registrer og motta $50 GRATIS hos Poker770

Registrer og motta $50 GRATIS hos Poker770 0001

Enda er det mange pokerspillere som enda ikke har funnet fram til pokersiden Poker770 gjennom PokerNews, er du en av disse? Da bør du lese videre, et lite hint er at du får $50 GRATIS i bonus uten innskudd.

[/B] Poker770 GRATIS $50 er en kampanje som Poker770 har gitt til våre lesere og den krever ingen informasjon om Visa kort eller bankopplysninger, her er det bare å registrere en helt vanlig konto hos Poker770 gjennom PokerNews!

Som nevnt gjelder kampanjen til lesere som laster ned Poker770 gjennom PokerNews Poker770 GRATIS $50 kampanjesiden. GRATIS $50 blir utbetalt i to eller tre rater til spillernes konto, avhengig av hvilket land man bor i. Når man har spilt poker med sin første overføring av sine GRATIS dollar og tjent inn 500 poeng innen 120 dager, blir neste overføring gjort.

Mange lesere er skeptiske til å bruke sine egne penger når dem skal prøve ut en ny pokerside, vi hos PokerNews er så selvsikre på at våre lesere vil elske pokerklienten, bonusene, pokerbordene, spillerne, turneringer osv. at vi hjelper til med $50 GRATIS.

Ikke bare vil våre lesere motta GRATIS $50, men ved å registrere seg vil dem også ta del i alle fremtidige Freerolls, kampanjer og bonuser PokerNews har i samarbeid med Poker770.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Registrer og motta  GRATIS hos Poker770 101

GRATIS $50 news50no $0Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories