WSOP 2018

Kvalik til Everest Poker sin Big Prime $75k

Everest Poker

Last ned Everest Poker gjennom PokerNews i dag og få en super billett til Big Prime Freeroll!

Everest Poker har gjort det enklere en før for spillere til å kvalifisere seg til deres største ukentlige garantert turnering, Big Prime Freeroll. Hver uke gir Everest Poker bort opp til 30 seter til Freerollen, som finner sted hver lørdag kl. 15.00 GMT og garanterer opp til €75 000! Ikke bare det, spillere kan tjene sin Super Ticket til Big Prime Freeroll ved og enten åpne en ny konto og gjøre et innskudd, verve en venn til siden i løpet av kvalifiseringsperioden eller spille inn 100 Summit Points eller mer i perioden.

Som om dette ikke var nok, hver lørdag kl. 20.30 GMT, har Everest Poker en turnering som heter Big Prime Loyalty, hvor det garanteres 20 seter til Big Prime. Til den satellitten kan spillere enten kjøpe seg inn med 1 000 Summit Points eller vinne en 50 eller 100 "daily" satellitt.

Everest Poker Big Prime Freeroll Informasjon

  • Kvalifiseringsperioden for Big Prime Freerolls: Hver lørdag til torsdag
  • Summit Point Satellitter: Daglig
  • Hvor finner man disse i pokerklienten: Scheduled Tournaments > Prime
  • Freeroll klokkeslett: Hver lørdag kl. 15.00 GMT
  • Big Prime Loyalty: Hver lørdag kl. 20.00 GMT

Selvsagt er Big Prime Freerollen som har best verdi i seg, men det er mer. Hvis du laster ned Everest Poker gjennom PokerNews, kan du bruke bonuskoden “PNEWS600” eller “PNEWS700” og spille inn Summit Points og motta enten $600 eller $700 i bonus!
Hvordan fungerer dette?

--->PNEWS600<---
Spillere vil ha 30 dager fra registrering til å spille inn denne bonusen. Utbetalingen skjer i rater og hver $1 blir tjent per 16,67 Summit Points innspilt. Spillere må registrere seg med bonuskoden innen 1 uke etter registreringen.

--->PNEWS700<---
Spillere vil ha 30 dager fra registrering til å spille inn denne bonusen, og bonusen på $700 blir utbetalt når 7 000 Summit Points er blitt spilt inn. Spillere må registrere seg med bonuskoden innen 1 uke etter registreringen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories