WSOP 2018

PokerStars annonserer MicroMillions turnerings serien

PokerStars MicroMillions

Onsdag denne uken annonserte PokerStars en ny turnerings serie som laget for nye og mikro spillere. Denne første turnerings serien med navnet MicroMillions vil starte den 15. mars og varer fram til 25. mars, 2012.

Det er hele $5 000 000 i garanterte premiepenger fordelt på 100 turneringer, hvor innkjøpene starter fra 11 cent som tilsvarer 60 øre.

Turneringene vil starte døgnet rundt i den 11 dagers periode serien varer, og avsluttes med en $22 MicroMillions Main Event med $1 000 000 i premiepotten søndag 25. mars. Hver dag kan spillere delta i turneringer med innkjøp på bare $1 med garanterte premier på opp til $100 000, pluss et stort utvalg av $2, $3, $4, $5, $8 og $10 events.

Flesteparten av turneringene er No-Limit Hold’em, men vil også ha Pot-Limit Omaha, Omaha Hi-Low, Draw og Stud på programmet. Spillere vil finne flere formater som turbo, rebuys, shootout, knockout og ”big ante” turneringer.

Team PokerStars Pro Lex Veldhuis sier følgene om den nye serien:

“MicroMillions is one of the best things I’ve seen so far," said. "Back when I played penny and micro-stakes games, I was mesmerized by the big tournament series and always hoped to be able to play one day. MicroMillions actually offers players from those stakes the chance to be part of a great tournament series. I think it's a very logical step with all the different online tournament festivals that PokerStars offers. I'm definitely going to play a lot of the events, just because I think it's so awesome.”

For en fullstendig oversikt over Micro Millions kalender oppsettet og online satellittene til turneringene, sjekk ut PokerStars.com.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerStars annonserer MicroMillions turnerings serien 101

$600STAR600$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories