WSOP 2018

PokerNyheter 14. mars: Negreanu vant WPT Charity Event, Tony G om Hellmuth og mer!

Daniel Negreanu

PokerNyheter 14. mars, 2012.

Negreanu vant WPT Foundation Charity Event

På søndag stilte pokerproffene Daniel Negreanu, Vanessa Selbst, Vanessa Rousso, Barry Greenstein, Liv Boeree og Maria Ho opp sammens med skuespiller Maria Bello, Los Angeles Lakers stjernen Pau Gasol og andre opp i den første WPT Playing for a Better World veldedighet turneringen, som støtter den nye WPT Foundation.

Turneringen ble spilt ved SLS Hotel Beverly Hills og over hundre spillere og kjendiser betalte $500 for å spille turneringen. Daniel Negreanu vant turneringen.

PokerNyheter 14. mars: Negreanu vant WPT Charity Event, Tony G om Hellmuth og mer! 101

WPT Foundation vil avholde flere veldedighets turneringer i fremtiden, hvor det er forventet at flere pokerproffer vil delta i disse turneringene. Kjendiser som Will Ferrell, Woody Harrelson, Eva Longoria, Don Cheadle, Jeremy Piven og Good Charlotte's Joel Madden vil også delta.

“As the premier name in internationally televised gaming and entertainment, World Poker Tour is dedicated to using our extensive reach to affect positive change,” said WPT CEO Steve Heller. “The launch of WPT Foundation at the beautiful SLS Hotel was a night to remember thanks to support of attending celebrities, the poker community and our fantastic charity partners and we look forward to many further fundraising events in the near future.”

The World Poker Tour Blog har mer om dette.

*Photo courtesy of the World Poker Tour Blog.

Hellmuth dropper Premier League?

Oppsettet med spillere til den kommende PartyPoker Premier League V er fullpakket med noen av verdens beste spillere og personligheter, men vi har fått bekreftet at Phil Hellmuth ikke blir å bla opp $125 000 til innkjøpet i Wien. Tony G kom med nyheten om Hellmuth som ikke deltar i sin blogg på mandag.

"He hasn’t got a sponsor and he doesn’t have the bankroll or the heart."

Vi vet alle at Tony G liker å gjøre narr av Hellmuth, så her det mulig at Hellmuth kan ha andre grunner til og ikke stille opp i Premier league. Uansett om Hellmuth ikke stiller, så stiller følgene spillere: Tom Dwan, Patrik Antonius, Erik Seidel, Vanessa Selbst, Dan "Jungleman" Cates, Luke "Full Flush" Schwartz og Sam Trickett, Hellmuth slipper denne gangen å duke under for pistolkuler fra disse kanoene.

Hellmuth har vært en stamgjest under PartyPoker Premier League, men har aldri vunnet tittelen. Hans beste resultat er en tredje plass ved Premier League I, som ble vunnet av Juha Helppi. Ved Premier League IV I Las Vegas, klarte Hellmuth en niende plass og klarte ikke finalebordet.

Foruten om Premier League V, €3 500 World Poker Tour Vienna Main Event vil også PartyPoker.com Big Game VI finne sted neste måned i Wien. The Big Game er et 48 timers cash lag som spilles samtidig som WPT Wien Main Event og det er forventet av mange proffer finner veien til Wien for å delta.

Les mer ved Tony G sin blogg PartyPoker.com.

Wynn Classic Championship 2012

Kanskje en seier ved Wynn Classic kan gi Phil Hellmuth pengene til å spille i Wien. Hellmuth og flere proffer har betalt innkjøpet på $5 170 til 2012 Wynn Classic No Limit Hold'em Championship, som avsluttes 15. mars i Las Vegas.

Turneringen har en premiepott på $1 000 000 og i fjor deltok 212 spillere hvor Tim West vant over Annette Obrestad heads-up og fikk med seg $318 738. Matt Waxman, Max Steinberg, Eric Froelich, Carter King og John Kim var blant spillerne som spilte finalebordet i 2011.

Obrestad er blant mange vinnere som har spilt øvelsene før Main Event i Wynn Classic, og blant vinnere som stiller er Dan Kelly, David Singer, Ken Lennaard og Joe Kuether, som vant to No-Limit Hold'em øvelser.

Resultatene fra 2012 Wynn Classic Championship finner du hos Wynn Poker website.

EPT Madrid 2012

PokerNews Live Reporting Team er i Madrid for å dekke PokerStars European Poker Tour. Kristy Arnett gir oss en rask oppdatering fra dag 1b.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories