888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews med live stream fra PartyPoker Big Game VI

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Tony G

PartyPoker Big Game VI finner sted i Wien fra 11-13. april og for andre året vil PokerNews ha en eksklusiv live stream for våre lesere!

PartyPoker Big Game VI vil på gå 48 timer nonstop ved siden av World Poker Tour Vienna Main Event og mange av verdens største pokerstjerner er forventet å delta. Tom Dwan, Patrik Antonius, Phil Laak, Luke "Full Flush" Schwartz, Tony G, Sam Tickett og Erik Seidel og flere andre spillere ved PartyPoker Premier League V fra 4-10. april og mange av disse vil nok delta ved Big Game, som starter like etterpå.

I fjor kunne våre lesere se at Tony G dominerte PartyPoker Big Game V med å vinne til sammen £150 450. En god del av disse pengene kom i en treveis pott all-in med {A-Hearts}{A-Spades} mot Martins Adeniya's {A-Diamonds}{K-Diamonds} og Rob Yong {Q-Hearts}{Q-Spades}. Tony G sier i ettertid at det var den største potten han noengang har vunnet.

Andre som vant penger i fjor under Big Game var Jennifer Tilly (+£66 925), JP Kelly (+£27 775), Robert Williamson III (+£26 350) og Roland De Wolfe (+£25 675). Rob Yong (-£50 000), Keith Johnson (-£35 000), Mike Matusow (-£29 350) og Sam Trickett (-£23 700) var noen av spillerne som forlot Dusk Till Dawn poker room med hull i lommene sine.

Live kommentering ved neste måneds PartyPoker Big Game VI får vi fra Hall of Famer Jesse May og Kara Scott som følger spillet fra sidelinjen.

Følg med videre, da vi kommer med mer informasjon fram mot PartyPoker Big Game VI!

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews med live stream fra PartyPoker Big Game VI 101

$500 NO50FREE $10 Last ned

More Stories

Hva synes du?