888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews +EV: GRATIS $100, WH Sunday Blast, PokerStars $5 000 Freeroll

  • Theodor JensenTheodor Jensen
PokerNews +EV

Du har kanskje kommet til PokerNews som har den beste live oppdateringer fra EPT, WSOP og WSOPE turneringer innen pokerindustrien, men viste du at PokerNews har noen skikkelige gode tilbud til våre lesere hos våre pokerpartnere? Her er en oppsummering om neste ukes gode tilbud:

William Hill Sunday Blast

Last ned William Hill Poker og du kan delta i Sunday Blast $200 000 for halve prisen!

Neste søndag (1. april) starter William Hill Poker med sitt sommertilbud som er 3 stk Sunday Blast turneringer til halvpris. Hver søndag kjører William Hill sin store turnering med $200 000 i garantert premiepott, men du har nå muligheten til å delta for bare $109+$9 og premiene er uendret!
$109 er for noen spillere mye penger, men slapp helt av, William Hill kjører sub-satellitter, klikk på banner nedenfor for mer informasjon.

Tjen 20 VPP på en uke og delta i PokerStars sin $5 000 Freeroll

Fra nå av og fram til 25. april har PokerNews og PokerStars en herlig kampanje hvor det blir gitt bort hele $67 500 i gratis penger til spillere gjennom PokerNews. Hver uke er den en $5 000 Freeroll og alt man trenger for og delta er å spille inn 20 VPP! last ned PokerStars og kom deg I gang!

Dersom du allerede er en spiller hos PokerStars gjennom PokerNews, anbefaler vi deg til å spille inn 20 VPP og kvalifisere deg til neste $5 000 Freeroll som finner sted hver onsdag fram til 28. april. Neste Freeroll starter onsdag 28. mars, men du har fram til midnatt søndag 25. mars til å spille inn 20 VPP. Dersom du ikke kan spille i dag, kan du sjekke banner nedenfor når neste kvalifisering periode starter.

GRATIS $50+$50=$100 – Uten innskudd!

Vi hos PokerNews er så begeistret at våre lesere benytter seg av våre poker partnere, at vi hjelper til må gi våre lesere en GRATIS bankroll til å starte pokerspilling på en ny pokerside. Ikke bare kan man få $50 GRATIS hos en av våre partnere, vi har nemlig to partnere som tilbyr GRATIS $50. Det er $100 (550 NOK) helt GRATIS til å spille poker for, uten å risikere sine egen penger. Det kalles en bonus du ikke kan gå glipp av.
PartyPoker and Poker770.

Neste gang du vurdere å bytte pokerside, sjekk ut vår Pokerrom side med våre bonuskoder først, og vær sikker på at du mottar den beste bonusen som finnes der ute

Relaterte spillere

Hva synes du?