PokerNews +EV

PokerNews +EV

PokerNews er den rette plassen hvor man finner de beste verdiene med å registrere seg til nye pokersider.
Det og sette inn penger til en online pokerkonto for første gang kan være utfordring for noen. Kanskje man ikke vil risikere sine egne penger bare for å teste ut en ny pokerside.

For å hjelpe våre lesere i gang har PokerNews kommet med noen bonuser som vil hjelpe mange lesere i gang, uten at de må sette inn penger. PokerNews ordner nemlig våre lesere en GRATIS $50 bankroll hos PartyPoker og Poker770.

Det er absolutt ingen forpliktelser til å fortsette å spille eller sette inn penger på sidene. Faktisk så vil man ikke kunne få vårt tilbud, dersom man setter inn penger på en av disse pokersidene.

Den beste delen? Man er ikke begrenset for bare et tilbud. Man kan motta totalt $100 i GRATIS penger ved å registrere seg hos både PartyPoker og Poker770. Nå er det ingen unnskyldning til og ikke starte med sin pokerspilling på nettet.

Ta i mot et eller begge tilbudene, last ned pokerklientene å registrere seg gjennom PokerNews sine linker og bruke bonuskodene. For mer informasjon om begge tilbudene, vennligst sjekk tilbudene nedenfor.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories