888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker:Pokerfest er tilbake, Bad Beat Jackpot utbetlat og mer!

PartyPoker Weekly

Hos PartyPoker i denne uken kan man blant annet kvalifisere seg til WSOP 2012, PokerFest II og lese om bad beat jackpoten som ble utløst og mye mer!

Pokerfest II Online starter 22. april

PartyPoker har annonsert at de starter en ny runde med den populære Pokerfest, som vil bli enda større og bedre enn tidligere! Hos hjemmesiden til PartyPoker kan du lese mer om Pokerfest Online II som vil inneholde hele 47 øvelser, kombinert med premiepotter på minimum $3 500 000 og en $1 000 000 garantert Main Event. med 47 øvelser vil det bli flere turneringer en før, mellom 22. april og 6. mai er PartyPoker stedet for online pokerturneringer.

Pokerfest II Online starter søndag 22. april kl 13.30 ET med de første fire øvelsene som er $214 $350 000 garantert No Limit Hold'em. En halvtime senere starter en $2 500 garantert som koster kun 20 PartyPoints og kl 14.30 ET starter en $22 No Limit Hold'em øvelsen med $35 000 i premiepotten. Kvelden avsluttes med en $530 øvelse som har minimum $250 000 i premiepotten.

Andre høydepunkter er inkludert en $99 Pot Limit Omaha øvelse med $75 000 garantert, en $350 000 garantert med innkjøp på $215 hvor du kan vinne ditt sete til fra $2,50 og høydepunktet blir main event med $640 i innkjøp, hvor premiepotten er på hele 1 million dollar den 6. mai.

Daily Dollar Side Events

Hver dag under Pokerfest II vil det være to turneringer, hver av dem med innkjøp på $1 kl 13.45 og 16.00 ET. Disse turneringene vil være annerledes enn andre turneringer og ingen vet på forhand hva det er, og dette blir avslørt bare minutter før oppstart.

PokerFest II Jackpots

Ikke bare kan man vinne mye penger ved Pokerfest II, men du kan også vinne deg en pokerpakke til WSOP 2012 til en verdi av $14 000, iPads og pengebonuser fra $2 500 og $20 000 dersom man klarer og vinne en av fem Pokerfest II jackpots.

 • Vinn 3 av Pokerfest II turneringene og motta $20 000 pluss en WSOP Main event pokerpakke til $14 000.
 • Kom på finalebordet ved 10 Pokerfest II turneringer og motta $15 000 og en helt ny iPad
 • Kom på finalebordet ved fem Pokerfest II turneringer og motta $7 500 og en iPad
 • Kom i pengen ved 20 av Pokerfest II turneringene og motta $5 000 og en iPad blir din.
 • Kom i pengene ved 10 av Pokerfest II turneringene og motta $2 500 og en iPad

Leader Boards

Hvis muligheten til å vinne en bonus på $20 000 og en pokerpakke til WSOP ikke er nok til å friste deltagelse ved Pokerfest II, da bør et leader board med kombinert premiepott på $50 000 la seg friste? Det er leader board for innkjøp nivåene, lavt innkjøp ($6-$33) og høyt innkjøp ($55 og oppover) turneringer som belønner plasseringer med premier til opp til $2 500!

Besøk PartyPoker nå

Vinn ditt sete til den største pokerturneringen i verden helt GRATIS!

PartyPoker:Pokerfest er tilbake, Bad Beat Jackpot utbetlat og mer! 101

PartyPoker tilbyr sine spillere en mulighet til og spille i 2012 World Series of Poker Main Event helt gratis ! Faktisk, helt gratis! Fram til 17. juni vil det være mange gratis satellitter i PartyPoker sin lobby som ender opp med en ukentlig $750+$50 WSOP satellitt hvor 1 av 20 vil vinne en $14 000 pokerpakker til WSOP 2012!

Hver pokerpakker inneholder:

 • $10 000 WSOP Main Event
 • $2 000 i reise og lommepenger
 • 10 hotellovernattinger i Las Vegas

Satellittene til den ukentlige $750+$50 WSOP satellitten starter med daglige WSOP Freeroll og øker til $2, $4, $9 og $75+$5. Spillere kan kjøpe seg inn i de satellittene de ønsker, men ville det ikke være kult og komme seg til Las Vegas helt GRATIS?

Besøk PartyPoker nå

Bad Beat Jackpot ! $90 000 utbetalt til grujo_grujo!

PartyPoker:Pokerfest er tilbake, Bad Beat Jackpot utbetlat og mer! 102

For noen uker siden spilte spilleren grujo_grujo ved pokerbordene hos PartyPoker og fikk $100 i midten med fire like knekter, grujo_grujo og trodde han ville vinne potten. Men hans motstander knuste han med fire konger. Skuffelsen over og tapt potten ble raskt til ellevill jubel da han sjekket saldoen sin på sin spillerkonto.

Hele $90 000 hadde tikket inn på kontoen da han utløste bad beat jackpoten som taper med fire knekter mot fire konger. Les hele intervjuet.

PartyPoker bonuser og belønninger

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info i vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerningsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Boost Your Bankroll kampanje hos PartyPoker

PartyPoker:Pokerfest er tilbake, Bad Beat Jackpot utbetlat og mer! 103

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5 000 takket være den pågående Bankroll Booster kampanjen. Det er $5 000 garantert i en Freeroll hver søndag kl 14.30 of du kan få deg et sete til den helt gratis! Sett inn penger og benytt deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil motta en billett neste $5 000 Bankroll Booster Freeroll! Men kan du ikke sette inn penger til din PartyPoker konto, kan du enkelt kvalifisere deg enkelt til denne freerollen.

Alt du trenger er kun fem (5) PartyPoints i løpet av uken og du blir belønnet med et sete, dette er enkelt og oppnå da du mottar to (2) PartyPoints for hver $1 du generer i rake eller turneringsavgift! Det er også daglige freeroll kvalifiseringer, som koster bare et (1) PartyPoint for å delta og disse spilles tre (3) ganger hver dag.
Kom i gang og vinn din del av $5 000.

Besøk PartyPoker nå

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories