WSOP 2018

Lett tjente penger ved Lord of Grind kampanjen hos Titan

Lett tjente penger ved Lord of Grind kampanjen hos Titan 0001

Det er enda ikke forseint til å delta ved Titan Poker sin Lord of the Grind kampanjer. Last ned Titan Poker gjennom PokerNews i dag!

Hvis du vurderer deg selv som en “grinder” ved online pokerbordene, da er Titan Poker's Lord of the Grind kampanjen er flott måte til å tjene seg $250 i penger og bonuser!

Tjen deg ditt Your Lord of the Grind Shield

For mars måned kan du jobbe deg mot et personlig mål ved å tjene Titan Poker Points, mens du spiller cash games og turneringer. Målet settet ved fire forskjellige nivåer og indikerer et nummer av poeng som må tjenes og antall dager som poengene må tjenes inn på.

Du blir belønnet med en bonus på $250 når du klarer disse målene ved Lord of the Grind kampanjen. Desto høyere nivå du klarer, desto høyere blir du rangert og belønnet hver måned. Klarer du kvalifiseringen for de mangfoldige nivåene vil du motta den største belønningen!

Lett tjente penger ved Lord of Grind kampanjen hos Titan 101

For å kunne delta ved Lord of the Grind må du melde deg på hos Titan Poker. Spillere har muligheten til å følge sin egen oppnåelse av poeng og hvilket nivå man er på. Dette er tilgjengelig både på nettsiden og ved Titan Poker sin pokerklient.

Sjekk din status

Du kan klikke på "check your status" knappen ovenfor eller bli oppdatert ved pokerklienten under "News and Offers." Når du er inne på status siden, logg inn med brukernavn og passord og du vil se følgene:

  1. Monthly calendar — shows your history of points accumulation for each day
  2. Progress table — shows your daily progress for all Lord of the Grind qualification levels
  3. Status bar — shows points generated today, your current rank (if completed) and days left in the month

For mer informasjon, sjekk Titan Poker. Du kan også [URL http://no.pokernews.com/titan-poker/download/"+]registrere deg for en Titan Poker konto gjennom PokerNews[/URL] og motta en bonus på $2 000 ved bruk av bonuskoden “NOPNEWS.”

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Lett tjente penger ved Lord of Grind kampanjen hos Titan 102

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories