WSOP 2018

Gratis $50 hos Poker770 - Ingen innskudd!

Poker770 $50 FREE!

Hvis du er en av mange som enda ikke har spilt poker hos Poker770 tidligere, er det nå en perfekt tid til å starte med det, for PokerNews gir bort gratis med penger hos Poker770.

Hva? Poker770 GRATIS $50 kampanjen krever ingen innskudd. Fakta er at dersom man setter inn penger, kan man ikke motta GRATIS $50. Så her er det bare å gjemme Visa kortet!

Dette tilbudet er til spillere som laster ned Poker770 og registrerer seg via PokerNews Poker770 GRATIS $50 kampanjesiden. GRATIS $50 blir utbetalt i to eller tre rater til spillernes konto, avhengig av hvilket land man bor i. Når man har spilt poker med sin første overføring av sine GRATIS dollar og tjent inn 500 poeng innen 120 dager, blir neste overføring gjort.

Hvorfor ? For mange kan det å sette inn penger på nettet være en utfordring. Kanskje man ikke vil risikere sine egen penger, mens man tester ut en ny pokerside. Vi hos PokerNews er så selvsikre på at våre spillere vil elske å spille poker hos Poker770, så vi hjelper dem i gang med GRATIS $50- Det er ingen krav på å fortsette å spille etter at bonusen er blitt utbetalt, heller ikke krav om innsetning av penger.

Og? Ved å registrere seg som et Club PokerNews medlem er man kvalifisert til alle fremtidige kampanjer og Freeroll turneringer vi har hos Poker770. PokerNews tilbyr de beste bonusene innen online poker og det er et medlemskap man ikke kan unnvære.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Gratis  hos Poker770 - Ingen innskudd! 101

GRATIS $50 news50no $0Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories