888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Få $50 gratis hos Poker770

  • Tor OlsenTor Olsen
$50 Free With Poker770

Poker770 og PokerNews har samarbeidet lenge med å gi våre lesere og spillere gode tilbud i form av gode innskuddsbonuser og store freeroll turneringer. Fra i dag 14. mars markerer Poker770 og PokerNews en helt unik bonus til våre lesere. Alle som laster ned PokerNews gjennom våre linker og bruker vår bonuskode vil motta $50 HELT GRATIS- UTEN INNSKUDD!

Hvordan kan du motta GRATIS $50?

Får å motta GRATIS $50 fra Poker770 er veldig enkelt, du vil ha pengene på konto raskt. last ned Poker770 gjennom PokerNews, bruk bonuskoden "NEWS50NO " og fyll inn informasjonen som kreves ved søknadsskjemaet og dine GRATIS $50 er på vei.

Vilkår og betingelser

Poker770 har laget noen vilkår som spillere må oppfylle for å kunne motta GRATIS $50 til sine kontoer. Ved vår Poker770 GRATIS $50 vilkår og betingelse side leser du hva vilkårene er.

Kan man gjøre et uttak på sine GRATIS $50?

Alle kan ta ut sine GRATIS $50 når 1 av 2 vilkår er oppfylt. Den første er at spillere må generere $50 i rake ved cash bordene eller I turnering avgifter eller sette inn $100 til sin Poker770 konto. Spillere kan ikke ta ut sine GRATIS $50 før 1 av disse 2 vilkårene er blitt gjort. Spillere kan ta ut beløp som overstiger sine GRATIS $50 som er gitt av Poker770.

Kan alle få GRATIS $50?

Alle spillere som registrerer seg gjennom PokerNews sine linker kan få denne herlige bonusen. Dersom en spiller allerede har registrert seg tidligere eller benyttet seg av tidligere bonuser eller kampanjer hos Poker770 kan ikke delta. Denne GRATIS $50 bonusen gjelder kun for nye spillere.

Denne kampanjen gjelder kun 1 gang og dersom spillere prøver å registrere flere kontoer vil denne bonusen ikke bli gjeldene. Mer om dette leser du ved våre vilkår og betingelser (se link ovenfor).

Hvor lang tid tar det før man mottar sine GRATIS $50?

PokerNews skal verifisere alle Poker770 kontoer som er registrert via våre linker og har benyttet seg av vår bonuskode innen 4 virkedager. Ved feil brukerinformasjon ved registreringen kan utsette utbetalingen ytterlig. Vennligst les vår FAQ, hvor du finner svar på mange spørsmål som kan oppstå i løpet av registreringen.

Hva hvis jeg ønsker å benytte meg av en innskuddsbonus, og ikke GRATIS $50 bonusen?

Poker770 og PokerNews vet at det er spillere som ikke vil ha GRATIS $50, men heller sette inn penger og motta en langt større bonus ved sitt første innskudd. Opprett en konto hos Poker770 gjennom PokerNews, men send en e-post til support@poker770.com og vent med å sette inn penger før du mottar en bonuskode fra supporten hos Poker770.

Dette er en enorm bra bonus fra PokerNews og Poker770 og vi forventer at denne blir godt mottatt av våre lesere. Foruten om å motta GRATIS $50 er spillere med på alle fremtidige freerolls og kampanjer som PokerNews vil kjøre med Poker770. Her er det ingen tid å miste, last ned Poker770 i dag!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?