Thor Hansen Fundraiser turneringer hos PokerStars på søndag

Thor Hansen Fundraiser turneringer hos PokerStars på søndag 0001

Siden nyheten om at Thor Hansen er blitt kreftsyk har det blitt opprettet et fond av Andreas Høivold og Frode Fagerli. Pengene som kommer inn til dette fondet går uavkortet til å hjelpe Thor Hansen i sin kamp mot kreften.

PokerStars Thor Hansen Fundraiser

Søndag 19. februar har PokerStars satt opp 2 stk "Thor Hansen Fundraiser" turneringer, hvor inntektene går til Thor Hansen veldedighetsfond.

Den første turneringen starter kl. 19.30 med innkjøp på $10+$10 - $10 til premiepotten og $10 til Thors veldedighetsfond. Kl. 20.00 starter den andre turneringen med et dyrere alternativ med $50+$50 i innkjøp.
Disse turneringene er ikke begrenset til nordmenn, så har kan man få med seg pokervenner fra Sverige, Finland, Danmark osv.

Frode Fagerli har kommet en presisering ved forumtråden «Thor Hansen Fund - Er det en mulighet?» i forbindelse med Thor Hansen fondet.

En presisering om Thor Hansen Fund

Vi vil gjerne takke for deres utrolige engasjement og for all støtte som har kommet til Thor Hansen etter at det ble kjent at han er kreftsyk. Både vi og Thor setter enorm pris på dette!

Når dere nå kommer med økonomisk støtte, er det viktig for oss å forsikre oss om at alle er innforstått med hva denne støtten faktisk går til.

Thor er spillegal og har vært det hele livet. Både han og vi er klar over dette. Han har ikke oppsparte midler. Han har nettopp vært igjennom en stor operasjon og er for tiden ikke i stand til å skaffe inntekter selv.

Pengene vi samler inn, går derfor ikke bare til å betale sykehusregninger, men også til å betale husleie og kjøpe mat. Det er ganske logisk, men vi føler altså for å understreke dette slik at alle vet nøyaktig hva de innsamlede midlene går til.

Foreløpig har aksjonen gått bra. Vi har fått inn en del kroner, men det er ennå vanskelig å beregne hvor mye som trengs. Vi venter på svar fra Ullevål sykehus, om han får plass der. Usikkert ennå om han får alt dekt, mulig det blir egenandel siden han ikke har bidratt til statskassen.

Roy Kvatningen forteller også at han har fått et oppsving i boksalget og har solgt over 20 bøker. Han vil gjerne takke alle som har kjøpt og minne dere på at alle inntektene fra boksalget også går til vårt innsamlingsfond. Bøkene kan kjøpes på www.thorhansen.no.

Med vennlig hilsen

Andreas og Frode

Frode Fagerli kom med en oppdatering angående situasjonen for Thor Hansen på donkr:

Thor kommer hjem til Norge i neste uke. Han har fått time på Ullevål sykehus fredagen samme uke. Det har kommet inn mer penger, vil oppdatere dette etter helgen (FreerollNM). Vi vil selge t-skjorter, hettegensere, bøker og card protectors under Freeroll NM. Håper det kommer inn endel der.

Her er det bare å bidra til Thor Hansen veldedighetsfond ved å spille turneringene hos PokerStars på søndag, og for dem som skal til Freeroll NM og på Norsk Pokergalla kan bidra med å kjøpe som nevnt ovenfor, hettegensere, t-skjorter, bøker og card protectors.

Info er hentet fra www.donkr.com og her kan lese mer om Thor Hansen sitt veldedighetsfond

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Thor Hansen Fundraiser turneringer hos PokerStars på søndag 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Bilde er hentet fra wwwside3.no

Hva synes du?

More Stories

Other Stories