PokerStars lanserer www.pokerstars.eu

PokerStars lanserer www.pokerstars.eu 0001

DOUGLAS, ISLE OF MAN – 13. februarPokerStars har nå lansert www.pokerstars.eu under selskapet nye spillerlisens som er utstedt av Malta Lotteries and Gaming Commission.

Pokersiden vil snart bli tilgjengelig for spillere i Sverige og Finland vil inneholde alle produktene som PokerStars har fra før, men det vil gi fordeler ved en «European Union-issued license». Siden vil være åpen i nær fremtid for andre Europeiske land. Spillere hos www.pokerstars.eu vil bruke den samme pokerklienten som www.pokerstars.com og vil fortsatt ha tilgang til de samme spillene og turneringer som resten av verden.

Guy Templer, PokerStars’ Head of Business Development sier følgene:

“Some markets treat European Union-licensed operators differently than other license-holders. Offering our online poker on www.pokerstars.eu with a Maltese license provides benefits to players in Sweden and Finland in particular and we are always striving to offer the best product possible to our players, wherever they are located.”

Flyttingen gjør at svenske og finske spillere ikke er pliktig til å betale skatt av sine gevinster hos PokerStars, siden de blir å spille en pokerside som har en lisens som er gjeldene for EU land. PokerStars har etablert et kontor på Malta som skal drive PokerStars.eu, en side som fortsatt vill fungere under PokerStars sin globale lisens fra Isle of Man.

PokerStars spillere i Sverige og Finland kan enkelt oppdatere sine nåværende pokerklient og registrere sin konto på nytt hos www.pokerstars.eu. Alt av informasjon, FPP, VPP og VIP status blir automatisk flyttet over og oppdatert når flyttingen er gjennomført.

PokerStars var nylig en av dem første til å motta en lisens i Danmark, som innførte reguleringer tidligere i år. PokerStars har også lisenser i Frankrike, Italia, Belgia, Estland og Isle of Man.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeRegistreringKampanje

PokerStars lanserer www.pokerstars.eu 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWSLast ned$67 500 serie

Hva synes du?

More Stories

Other Stories