WSOP 2018

PokerNyheter 15. februar: PokerStars med mobil App, Norsk Pokergalla og mye mer!

Doyle Brunson

Les mer om Doyle Brunson som knuste cashlagene i Las Vegas, PokerStars som lanserer sin App i England, bordtrekningen til turneringen ved Norsk Pokergalla på lørdag og mye mer!

Nyheter man kanskje gikk glipp av

Sunday Briefing: Andre Akkari og Kyle Julius vant stort under Double Vision Sunday
Team PokerStars Pro Andre Akkari og Kyle Julius vant stort under Double Vision Sunday. Her er resultatene fra Sunday Majors.

PokerStars lanserer www.pokerstars.eu
PokerStars lanserer PokerStars.eu og ny lisens er utstedt av Malta Lotteries and Gaming Commission.

Epic Poker League: Øvelse #4 og leaderboard oppdatering
Epic Poker League har utsatt øvelsen #4 på ubestemt tid. PokerNews har oppdatert Championship Freeroll leader board.

PokerNyheter

Bordtrekningen til Vi Menn Norsk Pokergalla, lørdag 18. februar

Lørdag 18. februar er det Norsk Pokergalla i Oslo, som blir arrangert av Vi Menn. Sigurd Eskeland vant Gullhanda som beste pokerspiller i 2011.

Hvert år blir det avholdet en pokerturnering i forbindelse med utdeling av prisen. I år er det 126 spillere som har fått plass i turneringen. Turneringen starter kl 17.00, med registrering kl 16.00.

Finalen i freeroll NM spilles også på lørdag.

Hele trekningen finner man hos www.klikk.no.

Spill PokerStars overalt, hvis man bor i England

Tirsdag annonserte PokerStars en lansering av sin nye mobile poker app som vil tillate spillere i England og spille gratis og pengepoker på Apple og Android produkter.

PokerNyheter 15. februar: PokerStars med mobil App, Norsk Pokergalla og mye mer! 101

Akkurat likt deres pokerklient for PC og Mac, tilbyr PokerStars Mobile app spill om penger ved spill som Texas hold'em, Omaha og Omaha Hi-Lo. Spillere kan spille ved MTT turninger, Sit & Go og ring games, og de kan til og med utføre multi-tabling og handhistorie.

“PokerStars Mobile is more than just the migration of the existing PokerStars game product to the mobile platform,” sier PokerStars' Director of New Platforms Jeffrey Haas. “It’s an intentional product designed specifically for the form factors of mobile and tablet devices, and the different ways people play games on them. This is the best authentic poker experience available for mobile devices today.”

Les hele saken hos PokerNews.com.

Everleaf trekker seg fra USA og Frankrike

På tirsdag ble amerikanske og franske poker spillere ved Everleaf Poker Network at dem ikke lenger kan spille poker ved noen av Everleaf sine 100 talls pokerskins. Nettverket oppdaterte sine vilkår & betingelser med følgene:

"No person who is resident in Malta, France and USA may open an account, play, or in any other way participate in the ELG offerings and/or services."

I følge en representant av Minted Poker som postet på TwoPlusTwo skriver at Everleaf har bestemt og trekke seg ut av USA etter at nettverket mottok en henvendelse fra U.S. Department of Homeland Security.

"The network owners have today sought legal advice and also met with the LGA, the Maltese Licensing Authority, who have advised them that due to the nature of the threat and the current climate, the network needs to withdraw its services from US customers," said the representative.

For mer informasjon, sjekk ut saken hos PokerNews.com.

Chiligaming inn i det amerikanske spillemarkedet

I en felles pressemelding i forrige uke, annonserte Chiligaming og Golden Nugget at de har dannet et samarbeid som skal hjelpe begge selskapene for å få online Gaming lovlig i USA. I avtalen skal Chiligaming levere gratis online poker sider til Golden Nugget senere i år.

"Chiligaming is thrilled to partner with Golden Nugget, which has a very strong brand presence across the U.S.," said Chiligaming founder and CEO Alexandre Dreyfus in a press release. "With its Las Vegas, Laughlin and Atlantic City properties, it is ideally and uniquely positioned for all of the online developments that lie ahead."

Les hele saken over hos PokerNews.com.

Aldri for gammel til å slutte

Doyle Brunson innrømmet i fjor at all reisingen til turneringer var blitt alt for krevende for hans alder. Men den 82. årige legenden fortsetter å knuse Las Vegas cash games, som om han fortsatt var i 20 årene.

Brunson skrev nylig i hans nye blogg at han har spilt flere lange økter i de siste ukene ved Aria og Bellagio. Øktene har betalt seg også, Brunson skriver at han har vunnet 14 av de siste 15 dagene fram til 10., februar.

"Poker is going strong in Vegas," skrev Brunson. "There are two or three medium stake poker games every day. The games aren't nearly as high as they were before Black Friday, but at least they are going every day. The games are $300/$600 at the Aria and $600/$1,200 at the Bellagio with the stakes going a little higher sometimes. There seems to be lots of players because there is usually a waiting list."

Brunson nevnte en liten mindre god nyhet: Hans doktor har gitt han beskjed om å holde seg unna Cheetos og Goldfish kjeks som er Brunson sin favoritt snacks. Hvis han leter etter en erstatning kan vi anbefale epler .

Les hele Doyle sin blogg ved doylebrunson.com.

Livet til en pokerproff

PokerNyheter 15. februar: PokerStars med mobil App, Norsk Pokergalla og mye mer! 102

Noen gang lurt på hvordan pokerspillere blir framstilt for folket? Ta en titt på dette bildet som har vært en farsott over hele Facebook den siste tiden, og som ble lagt ut av pokerspilleren Daniel Didech

Didech la ut dette artige bildet ved hans Facebook side søndag kveld og allerede på mandag var den blitt delt over 1 000 ganger.

PokerNews sin egen Rich Ryan laget sitt eget bilde om poker reportere:

PokerNyheter 15. februar: PokerStars med mobil App, Norsk Pokergalla og mye mer! 103

NM 2012 kvalifisering hos PokerStars

PokerNyheter 15. februar: PokerStars med mobil App, Norsk Pokergalla og mye mer! 104

Hos PokerStars er kvalifiseringen til NM 2012 i gang. I år blir NM avholdt i Dublin, Irland, fra 24. mars til 1. april.

Les mer om hvordan man kvalifiserer seg til NM 2012 hos PokerStars.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

PokerNyheter 15. februar: PokerStars med mobil App, Norsk Pokergalla og mye mer! 105

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories