888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Peter Eastgate til Team Betfair Poker

  • Theodor JensenTheodor Jensen

Mandag ble 2008 World Series of Poker Main Event mesteren Peter Eastgate det nyeste medlemmet til Team Betfair Poker. Dansken som er bosatt i London, som la opp i 2010 for så og komme tilbake 1 år senere vil spille med Betfair sin logo under WSOP Main Event i juli.

Eastgate signerte med Team PokerStars før WSOP Main Event finalebordet i 2008 og forlot PokerStars da han la opp i 2010. Han auksjonerte bort sitt WSOP bracelet for $147 500 hvor pengene gikk til UNICEF.

Eastgate returnerte til pokeren under 2011 NBC Heads Up Championship. Han har kun 1 pengeplassering etter sitt “comeback” med en 95. plass ved EPT Berlin forrige april, men det ser ut som vi kommet til å se mere fra dansken i tiden som kommer, da med Betfair sin logo på brystet.

I et nylig gjort intervju med Betfair (se nedenfor), Eastgate forteller om hvorfor han vender tilbake til pokeren som gjordet han til verdensmester.

"I had a 10 month hiatus where I didn't play poker and then I felt the lust to play poker again because I still enjoy the game and there's still a lot of challenges to the game. I'm not by any means the best player in the world so there's still a lot of challenges."

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Peter Eastgate til Team Betfair Poker 101

$2 500Bruk våre linker $10Last ned

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?