WSOP 2018

Peter Eastgate til Team Betfair Poker

Mandag ble 2008 World Series of Poker Main Event mesteren Peter Eastgate det nyeste medlemmet til Team Betfair Poker. Dansken som er bosatt i London, som la opp i 2010 for så og komme tilbake 1 år senere vil spille med Betfair sin logo under WSOP Main Event i juli.

Eastgate signerte med Team PokerStars før WSOP Main Event finalebordet i 2008 og forlot PokerStars da han la opp i 2010. Han auksjonerte bort sitt WSOP bracelet for $147 500 hvor pengene gikk til UNICEF.

Eastgate returnerte til pokeren under 2011 NBC Heads Up Championship. Han har kun 1 pengeplassering etter sitt “comeback” med en 95. plass ved EPT Berlin forrige april, men det ser ut som vi kommet til å se mere fra dansken i tiden som kommer, da med Betfair sin logo på brystet.

I et nylig gjort intervju med Betfair (se nedenfor), Eastgate forteller om hvorfor han vender tilbake til pokeren som gjordet han til verdensmester.

"I had a 10 month hiatus where I didn't play poker and then I felt the lust to play poker again because I still enjoy the game and there's still a lot of challenges to the game. I'm not by any means the best player in the world so there's still a lot of challenges."

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Peter Eastgate til Team Betfair Poker 101

$2 500Bruk våre linker $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories