PartyPoker: Gladiator vender tilbake, Antonius blir med i Premier League og mer!!

PartyPoker Weekly

Ny uke og nye muligheter hos PartyPoker som har følgene nyheter: Patrik Antonius er klar for Premier League, Tony G er blitt tilbudt et slott og mer!

The Gladiator vender tilbake

Gladiator kampanjen vender tilbake til PartyPoker i mars måned og kommer til å bli en kanon kampanje med $500 freerolls opp til en valgfri $8 000 World Poker Tour pokerpakke!

Det minste man trenger av PartyPoints hver dag er kun et (1), så her spiller det ingen rolle hvor høyt eller mye man spiller, her er man garantert en mulighet til å vinne gratis premier og penger. Spill til deg minst 1 PartyPoints hver dag i løpet av fem forskjellige dager mellom 1. mars og 31. mars, og man får tilgang til en $500 Freeroll. Øk antall PartyPoints og tjen 1 poeng i løpet av 25 dager i kampanjeperiode og få et sete til en $2 500 Freeroll. Premiepengene i Freerollene varierer fra $500 og helt opp til $25 000, så her er lønnsomt og spille til seg mange PartyPoints man klarer i mars måned.

Foruten om disse herlige Freerolls er det også penger å hente. Ved å tjene kun fem (5) PartyPoints ved 25 dager i kampanje perioden, vinner man $10, tjener man seg 1 200 PartyPoints på 25 dager så er man $4 000 rikere!
Men den største premien er til dem som klarer 1 200 PartyPoints ved 30 dager i løpet av mars (her må man spille hver dag i mars), klarer man dette er man blitt en Gladiator. Premie? En valgfri $8 000 pokerpakke til en World Poker Tour turnering.

Klarer man hele 1 500 PartyPoints I løpet av 40 dager fra 1. mars til 15. april, vinner man en $15 000 pokerpakke til WSOP 2012, eller man kan ta $10 000 som et alternativ.

Tabellen nedenfor viser en oversikt over premiene.

PartyPoker: Gladiator vender tilbake, Antonius blir med i Premier League og mer!! 101

Spillere må registrere seg til denne fantastiske kampanjen 1. mars for å delta.

Besøk PartyPoker

Patrik Antonius deltar ved Premier League

En av dem største ikoner innen poker, Patrik Antonius har bekreftet at han deltar ved PartyPoker Premier League I Wien i april. Antonius vil spille mot spillere som Tony G, Luke Schwartz, Vanessa Selbst, Sam Trickett og Andy Frankenberger i turneringen som koster $125 000!
PartyPoker Blogg har mer informasjon om denne turneringen.

Besøk PartyPoker Now

Prøv deg mot Antonius og resten av Premier League spillerne ved å vinne satellitter hos PartyPoker!

PartyPoker: Gladiator vender tilbake, Antonius blir med i Premier League og mer!! 102

Har du noen gang tenkt tanken på å spille poker mot blant andre Antonius og Tony G i Premier Leauge turneringen til $125 000, men har ikke penger til å kjøpe deg inn? Sjekk ut satellittene i lobbyen i pokerklienten hos PartyPoker.

Fram til midnatt den 18. Mars er det satellitter som gir en pokerpakke til en Verdi på $13 000 til kvalifiseringsrundene til Premier Leauge. Det er 9 pokerpakker totalt som skal vinnes og hver av dem inneholder:

  • Et sete til $10 450 til den TV-sendte PartyPoker.com Premier League playoffs hvor to spillere vil vinne
    $125 000 til innkjøpet i Premier League Poker V Final!
  • Fire netter på hotell i Wien
  • $1 350 I lommepenger

Premier League V vil ha 14 av verdens beste pokerspillere som spiller om en premiepott på $2 000 000 og du kan delta.

Besøk PartyPoker

Tony G er blitt tilbudt et slott!

Når det kommer til Tony G er det ingenting som overrasker oss lengre, eller kanskje. Vi har sett en video ved hans blogg –The G-Meister har blitt tilbudt et dansk slott dersom han stiller ved den kommende WPT National serien i Danmark. Vi kødder ikke!

Ta en titt selv ved Tony G sin blogg!

Skaff den en gratis bankroll på $50

Hvis du hadde en gratis $50 bankroll, kunne du starte med å kvalifisere deg til PartyPoker Premier Leauge og delta i Gladiator kampanjen i mars. Det å få gratis penger fra PartyPoker er enkelere enn å sette inn sine egen penger, registrer deg hos PartyPoker gjennom PokerNews! Når du har registrert din konto, vil du automatisk bli kreditert $20 til din første og nye pokerkonto. For å få de siste $30 trenger du å spille inn 200 PartyPoints. Enkelt og greit!

For å motta en gratis bankroll på $20, gå til vår gratis $50 side og bruk bonuskoden “NO50FREE” som er vist i vår guide.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PartyPoker: Gladiator vender tilbake, Antonius blir med i Premier League og mer!! 103

$500 NO50FREE $10 Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories