WSOP 2018

PartyPoker: Delta ved 2012 WSOP gratis, Spring Million og mer!

PartyPoker Weekly

Les mer om hvordan man kan komme seg til WSOP 2012 helt gratis, informasjon om den kommende Spring Million turneringen og avslutningen av Card Rush kampanjen og Vince Van Patten som snakker om løsbart og toppturer til en forandring.

Vinn et 2012 WSOP Main Event sete helt gratis

I dag starter PartyPoker med deres 2012 World Series of Poker Main Event satellitter og det er mulig å vinne en pokerpakke til $14 000 helt gratis! Tenk å kunne spille verdens største live turneringen uten å betale fem øre i innkjøp, reise eller i overnatting? Nå har du muligheten til akkurat det hos PartyPoker!

Hver søndag kl 14:50 ET og fram til 17. juni er det en $700+$50 WSOP satellitt som gir 1 pokerpakke for hver 20, spiller som deltar. Hver pokerpakke til $14 000 inneholder:

  • $10 000 WSOP Main Event innkjøp
  • $2 000 til lommepenger og flyreise
  • Hotell overnatting i Las Vegas for 10 netter

Det er opplagt at ikke alle kan spille i en $750 satellitt, så PartyPoker har flere sub-satellitter til denne. Det starter med daglige satellitter hvor de 25 beste spillerne vinner et sete til den daglige $2 WSOP sub kvalifiseringen som er en speed rebuy. Her er det et sete garantert til en $75+$5 WSOP satellitt som spilles to ganger per dag. For hver $80 i premiepotten eller hver 10 spiller vil vinne et sete til $700+$50 WSOP satellitten.
Du kan virkelig komme deg til Las Vegas og spille om millioner av dollar, helt gratis!

Besøk PartyPoker i dag

Spill om $1 000 000!

PartyPoker: Delta ved 2012 WSOP gratis, Spring Million og mer! 101

Drømmer du og vinne en del av en premiepott som er på $1 000 000 og bruke bare $1 I innkjøp til turneringen? Da er Spring $1 Milllion turneringen noe for deg.

$600+$40 Spring Million starter 6. Mai kl 13.30 og det er garantert å bli den herlig turnering. Satellittene til denne starter fra $1 og helt opp til $172, så det kommer til å bli mange svake spillere i feltet og det gir deg gode muligheter.

Besøk PartyPoker

Card Rush kampanjen slutter 28. februar!

PartyPoker: Delta ved 2012 WSOP gratis, Spring Million og mer! 102

Den fantastiske Card Rush kampanjen nærmer seg slutten, og du har fram til midantt den 28. februar til spille til deg så mange kort som mulig. Til nå er det 180 000 kort igjen, hvert av kortene gir premier fra 10 PartyPoints, $1 i penger, $2 000 freeroll og opp til 25 000 PartyPoints, $5 000 i penger og en $20 000 freeroll!

Noen kort vil gi Card Rush Race points, opp til 20 per kort, noe som avgjør din posisjon ved Card Rush Race leaderboard. Her vil topp 200 Card Rush Poeng samlere få premier fra $100 til $9,000 i gratis penger, pluss at hver 20. plass fra 220 plassen til 2 000, vil motta $50. Så det er ikke for sent til å delta.
Du mottar 1 Card Rush kort for hvert 15. PartyPoints du tjener, og som en liten bonus får du ditt første kort for bare 5 PartyPoints. Du kan tjene inn hele 50 kort hver dag, men de gjenværende kortene gjelder bare fram til midnatt 28. februar.

Sjekk ut PartyPoker

Vinn en $7 000 pokerpakke til WPT Wien

PartyPoker: Delta ved 2012 WSOP gratis, Spring Million og mer! 103

Du har fram til 25. mars til å vinne deg en pokerpakke til en verdi av $7 000 til World Poker Tour Wien Main Event. Satellitter pågår nå hos PartyPoker, men tiden er knapp. I fjor vant Dimitry Gromov over 555 spillere og vant Champions Cup og hele €447 840 i førstepremie. Vil du følge etter, og bli Norges andre WPT mester?

Hver pokerpakke inneholder:

  • Innkjøp på $4 700 til WPT Vienna Main Event
  • Hotell utgifter til 6 netter
  • $900 i lommepenger/reise
  • PartyPoker sin berømte gjestfrihet

Visit PartyPoker

PartyPoker snakket med Vince Van Patten

Dany Willis fra PartyPoker snakket med den legendariske Vince Van Patten under WPT Wien Grand Prix og han avslørte at hans første tur til Las Vegas, utstyrte han seg med løsbart og $18, og deretter tapte alle sine penger og lette etter småpenger ved fontenene utenfor MGM.!
Hos PartyPoker blog kan du se hele intervjuet.

Skaff deg gratis pokerpenger uten innskudd av penger

Hvis du hadde en gratis $50 bankroll, kunne du starte med å kvalifisere deg til en WPT turneringer og spille til deg mange kort ved Card Rush kampanjen som pågår nå. Det å få gratis penger fra PartyPoker er enkelt, registrer deg hos PartyPoker gjennom PokerNews! Når du har registrert din konto, vil du automatisk bli kreditert $20 til din første og nye pokerkonto. For å få de siste $30 trenger du å spille inn 200 PartyPoints. Enkelt og greit!

For å motta en gratis bankroll på $20, gå til vår gratis $50 side og bruk bonuskoden “NO50FREE” som er vist i vår guide.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories