888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Card Rush er tilbake og gratis penger og mer!

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
PartyPoker Weekly

Igjen er det tid for å dele ukens nyheter fra PartyPoker med våre lesere. VI oppsummerer hva som har skjedd og hva som skjer videre hos Party. PartyPoker!

WPT Venice starter mandag

World Poker Tour Venice Main Event (innkjøp €4 950) startet i dag kl 13.00 CET og som tidligere skrevet er denne turneringen lovet å bli et av høydepunktene av WPT turneringer i Europa. Noen av de største navnene i Europa stiller til start med blant andre James Akenhead, John Eames, Roberto Romanello, Jake Cody og PartyPoker spillerne Tony G, Kara Scott og Giovanni Rizzo.

Hele produksjonsteamet til WorldPokerTour og Royal Flush Girls, har inntatt Venezia sammens med en ung mann fra Bradford, West Yorkshire, England, Steven Frayne. Som er kjent for millioner av folk som Dynamo. For de som ikke vet hvem Dynamo er, så er han av verdens beste magikere og har opptråd med stjerner som Jay Z, Diddy, Will Smith og Chris Martin fra Coldplay!

Ved slutten av uken vil deltagere ved WPT Venice få muligheten til å overvære et 90 minutters spesial show, helt gratis! Sjekk ut videoklippet med noen av Dynamo sine kunstner!

PartyPoker teamet vil rapportere fra WPT Venice Grand Prix Main Event, så følg med ved PartyPoker blog akkurat nå.

Card Rush er vendt tilbake!

Den beste og meste spennende kampanjen, Card Rush er startet hos PartyPoker fram til 28. februar. Fram til da har du muligheten til å vinne så mange kort du klarer av totalt 1 800 000 kort. Spillere vinner direkte ved å skrape sine tildelte kort som man blir belønnet etter hver innspilte 15 PartyPoints. Hver spiller mottar sitt første kort til bare 5 innspilte PartyPoints.

Premiene er fra 10-25 000 PartyPoints, freeroll turneringer fra $2 000- $20 000 og pengepremier fra $1 til hele $5 000! Du kan faktisk vinne $5 000 for bare 15 PartyPoints!
Det er også mulighet for spillere å delta i et «Card Rush Race points» hvor $9 000 er premien! Det er et Card Rush Race points leaderboard hvor topp 200 kan vinne mellom $200 og $9 000. PartyPoker gir også $50 til spillere som er på hver 20. plass nedover fra 20. plass til nr 2 000. Her har alle en mulighet til å vinne penger!
Dette er den største og den beste Card Rush kampanjen PartyPoker noen gang kjører.

Bli en PartyPoker spiller i dag!

Tony G ute med ny blogg

Få med deg deg siste stuntet til Tony G ved han seneste blogg. I november under PartyPoker Premier League Mixed Game Championship, drev Tony G og Max Pescatori på med en god del “trash talk” mellom seg, dette ser ut til å fortsette under denne ukens WPT turnering i Venezia.
Les hele historien Tony G sin blogg.

Få gratis pokerpenger uten innskudd av penger

Hvis du hadde en gratis $50 bankroll, kunne du starte med å kvalifisere deg til WPT turneringer og spille til deg mange kort ved Card Rush kampanjen som pågår nå. Det å få gratis penger fra PartyPoker er enkelt, registrer deg hos PartyPoker gjennom PokerNews! Når du har registrert din konto, vil du automatisk bli kreditert $20 til din første og nye pokerkonto. For å få de siste $30 trenger du å spille inn 200 PartyPoints. Enkelt og greit!

For å motta en gratis bankroll på $20, gå til vår gratis $50 side og bruk bonuskoden “NO50FREE” som er vist i vår guide.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PartyPoker: Card Rush er tilbake og gratis penger og mer! 101

$500 NO50FREE $10 Last ned

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?