WSOP 2018

Negreanu sin PokerStars konto ble hacket - Trodde dere det var meg?

Negreanu sin PokerStars konto ble hacket - Trodde dere det var meg? 0001

Team PokerStars proffen, Daniel Negreanu, fikk i går sin e-mail og PokerStars konto hacket. Det var derfor ikke den riktige Negreanu, som tapte mye penger ved PokerStars de høye kursene i går, men hackeren selv, som ikke kan beskyldes å ha like gode kunnskaper innen poker som i hacking.

Negreanu fortalte på Twitter i går at man ikke må sende mail til han, da hans e-mail var blitt hacket. Litt senere kunne han avsløre følgene:

”Jeg satt på flyet hjem, da denne personen hygget seg med min Stars konto. Han hadde hacket min e-mail konto, den har jeg fått tilbake, men prøver fortsatt å finne ut hva som har skjedd. Når jeg har alle detaljer på plass, vil jeg nok dele dem – men først når det gir meg en mening, forteller Negreanu. "

Og på hvor mye hans tap ved PokerStars sine cashbord ble, så viser han det på en humoristisk måte:

Så noe av dere NVGtards (News, Views & Gossip) som virkelig trodde at det var meg??? Hold opp, HSP

(High Stakes Poker, red.) har virkelig gjort mirakler for mitt image :-) avslutter Negreanu.

Det anslåtte taper er på $46 000 (270.000 NOK.), som ifølge Highstakesdb.com, var det beløpet som var blitt spilt bort fra Negreanu sin konto i går.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories