WSOP 2018

Kvalifisering til $3 500 Titan Poker DeepStack den 5. mars

Titan Poker

Ikke glem å kvalifisere deg til Titan Poker sin $3 500 DeepStack freeroll. Registrer deg en Titan Poker konto gjennom PokerNews i dag!

Hva er bedre enn gratis penger? Enda mer penger, og det er det du nå er blitt tilbudt av PokerNews ved Titan Poker som holder en eksklusiv $3500 DeepStack freeroll, kun for spillere med en konto gjennom PokerNews. Gjennom hele februar kan du kvalifisere deg til denne herlige gratis turneringen med over 20 000 NOK i premiepotten, som starter 5. mars kl 20.00 CET.

Hva trenger du for å kvalifisere deg? Det er veldig enkelt, bare registrer en konto hos Titan Poker gjennom PokerNews, gjør et innskudd og spill til deg minimum 30 Titan Points. Kvalifiseringen var fram til 3. mars (23.59 CET), så inntjeningen av poengene blir enkelt.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Kvalifisering til  500 Titan Poker DeepStack den 5. mars 101

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories