Gus tapte HKD$14 700 000 i Maccau - Gus forteller hvordan

Gus Hansen

Gus Hansen som før Aussie Miilions vant million beløp ved en serie av maraton økter med High Stakes Poker i Macau, var tilbake igjen i Macau etter sin opptreden i Aussie Millions 2012. Siden Aussie Millions startet har ikke pottene gått i favør til Gus Hansen.

Gus skrev på sin egen blogg på mandag at han tapte over HKD$14 700 000 ($1 890 000) i løpet av en økt med No-Limit Hold ’em i helgen.

Vi lar Gus forklare hvordan han tapte nærmere USD$2 000 000:

With blinds of 10K-20K I encouraged “Under the Gun” to make a straddle for 40K and then I would make it 80K. The ensuing action looked good for me for just about 17 seconds — 3 blinds up against each other with just over 1 Million HK$ in the pot preflop and I am holding the pretty {9-Diamonds}{7-Diamonds}.

Flop {9-Hearts}{6-Diamonds}{2-Diamonds} and with the small blind checking and the 40K straddler betting 550K I felt my best play was to go all-in for 5.3Mill. I do not regret my all-in move, but when the small blind cold calls 3.7Mill and the bettor is counting his outs and figuring out his pot-odds, I have a BAD feeling of what’s in store for me — A set and the nut-flush draw! And indeed it was, I am down to runner-runner straight or runner-runner full house — not a great spot to be in."

Gus nevnte ikke navnene på de to andre spillerne i bloggen sin, men han nevnte at hans 4,5 % (hand) ikke traff. Selv om han er ned en del penger, så har ikke bloggen hans fra Macau stoppet opp av den grunn.

Sjekk ut bloggen til Gus Hansen ved gushansen.me.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories