WSOP 2018

Groupe Bernard Tapie advokater: Ivey, Benyamine og andre proffer skylder Full Tilt Poker over $10 millioner+

Full Tilt Poker

I følge en uttalelse som er utstedt av advokatene av Groupe Bernard Tapie og Behnam Dayanim til Gaming Intelligence, skylder flere høyprofilerte pokerspillere penger til Full Tilt Poker som også holder en avtale på vent mellom FTP og GBT.

Dayanim fortalte Gaming Intelligence at spillere som Phil Ivey, David Benyamine, Erick Lindgren, Mike Matusow og Barry Greenstein er blant de spillerne som skylder mellom $10 000 000 og $20 000 000 til Full Tilt Poker. Dette beløpt ble oppdaget mens GBT undersøkte FTP sin økonomiske situasjon, i forbindelse med det pågående salget.

Dayanim forteller følgene til Gaming Intelligence:

“The diligence has revealed that the financial position is worse than we had anticipated”.

“We do not want to litigate a whole bunch of individual cases against professionals post-acquisition so we are trying to negotiate but we have not been making a lot of progress.

“This is not the only issue that is holding up the sale but it is a significant one. The company has greater liabilities — excluding player liabilities — than we had hoped. The forfeiture would extinguish any U.S. claims to the assets but they do not necessarily extinguish creditor claims in other countries.”

På tross av disse bekymringene som er kommet etter på den pågående etterforskningen, sier kilder innen selskapet at selskapet virker selvsikre på at de vil kunne fullføre avtalen med Full Tilt Poker og Department of Justice by ved slutten av måneden.

PokerNews.com kontaktet Dayanim på torsdag og vil komme tilbake med om denne saken snart.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories