WSOP 2018

EPT Deauville: Guichard leder før finalebordet

Paul Guichard

Det tok litt over 6 timer på å redusere startfeltet fra 24 spiller til 8 som skal spille finalebordet på mandag ved PokerStars.fr European Poker Tour Deauville.

Søndagen tilhørte Paul Guichard. Han vil lede finalebordet med 5 955 000 i chips. Han vant en stor pott mot Olivier Rogez da han fikk nut flush på turn i bordet {7-Hearts}{6-Clubs}{2-Hearts}{10-Hearts}{9-Diamonds} med {a-Hearts}{4-Hearts}. Guichard overtok ledelsen og så seg aldri tilbake. Hans nærmeste utfordrer er Vadzim Kursevich som har klart sitt andre finalebord under 1 år (nr 3 ved EPT7 i Berlin).

Luca Pagano startet dagen som chipleder, men klarte ikke å følge opp den gode lørdagen. Han er videre til finalebordet og har 2 010 000 chips. Vi har skrytt av Pagano sin 20. pengeplassering under EPT, men dette er det 7 finalebord til Team PokerStars proffen noe som er en ny rekord. PokerNews er snart gått tomme for superlativer for Pagano sine prestasjoner ved EPT turneringene. Alt han trenger nå er å vinne slik at vi kan døpe han om til Mr. EPT.

Den uheldige spilleren som endte på en 9. plass og ikke får med seg finalebordet var Sergey Baburin. Hans turnering ble avsluttet da han fikk sine chips i midten med {9-Hearts}{10-Spades} da turnkortet var blitt vist {q-Hearts}{q-Spades}{10-Diamonds}{2-Spades}, uheldigvis for Baburin så synte Bruno Jais med {k-Clubs}{q-Clubs}. Baburin sin hand var død og finalebordet ble klart.

Chris Brammer, Kevin Vandersmissen, Marc Inizan og Ignat Liviu var blant noen av dem som startet på søndag, men kom seg ikke videre til finalebordet.

Slik ser finalebordet ut før oppstart på mandag:

Sete SpillerChips
1Bruno Jais3 450 000
2Mick Graydon960 000
3Olivier Rogez4 415 000
4Vuong Than Trong2 570 000
5Vadzim Kursevich5 670 000
6Paul Guichard5 955 000
7Luca Pagano2 010 000
8Yorane Kerignard1 680 000

Finalebordet starter mandag kl 12.00 CET, og det minste en spiller kan vinne er €67 200 for en åttende plass, hvor vinneren vil ta med seg hele €875 000. Franske spillelover gjør at det ikke er mulig for spillere å inngå avtaler om pengepremiene. Så her vil spilleren som vinner EPT Deauville sitte igjen med veldig mye penger.

Følg PokerNews Live Reporting Team som gir våre lesere en direkte oppdatering fra finalebordet kl 12.00 CET.

EPT København – Kvalifisering hos PokerStars

Gjennom PokerStars kan du nå kvalifisere deg til Nordens EPT turnering i København. EPT Copehagen starter 20. februar. Over 100 spillere kvalifiserte seg gjennom PokerStars til EPT Deauville, til nå er det over 80 stk som er kvalifisert til EPT Copehagen. Blir du en av dem?

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

EPT Deauville: Guichard leder før finalebordet 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories