WSOP 2018

Betfair LIVE London Finalen spilles lørdag kl 19.00 GMT

Betfair Poker LIVE London

$2 800 Betfair Poker LIVE London Freeroll starter i morgen lørdag to heldige PokerNews lesere vil motta hver sin pokerpakke til en verdi av $1 400 til Betfair Poker LIVE Main Event! Er du klar for en tur til London?

Klarte du kvalifieringskravet?

Denne turneringen er eksklusiv for PokerNews sine lesere som har lastet ned Betfair Poker gjennom oss og deretter har generert 50 Player Points i tidsrommet 9. januar til 1. februar. Femti players points hørtes kanskje mye ut, men det er litt under $14 i rake på noe som kan bli til veldig mye penger.
$2 800 Betfair Poker LIVE London Freerollen starter kl 19.00 GMT lørdag og gir en $1 400 pokerpakke til nr 1 og 2.

Hver pokerpakker inneholder:

  • $650 Main Event innkjøp til Betfair Poker LIVE London den 17. februar
  • $750 til reise og lommepenger
  • Oppleve Betfair sin sjenerøse gjestfrihet til sine spillere

Live Finalen

De to som skal reise til Fox Poker Club på Shaftesbury Avenue i hjerte av den engelske hovedstad, London for Betfair Poker LIVE London Main Event den 17. februar vil møte 150 pokerspillere som skal kjempe om tittelen og mye penger.
I fjor under Betfair Poker LIVE London stilte det opp 171 spillere og premiepotten utgjorde £39 330. Vinneren av turneringen Arttu Pitkakangas fikk med seg småpene £7 600 for sin seier. I år er det et større innkjøp og den totale premiepotten er større. Førstepremien er forvent å bli £13 000!

Bounty-turnering
Betfair Poker LIVE Main Events er unikt med at den spilles med et "bounty hunter" format, noe som gjør at spillerne ikke må komme inn i pengene for å motta en pengepremie. Det er satt av $100 fra hvert innkjøp og hver spiller stiller en $100 Bounty på seg selv. Dette er unikt og har ikke blir gjennomført noen andre pokerturneringer tidligere.

Skulle du komme deg til London og ende på bobleplassering, så vil Betfair gi deg en billett til en verdi av $120 som du kan bruke å kvalifisere til en ny Betfair Poker LIVE Main Event.

$250 i innskuddsbonus

Last med Betfair Poker gjennom PokerNews og benytt bonuskoden PN250 og sett inn minimum $10 og hver gang man spiller til seg 80 Player Points vil $10 bli utbetalt. Dette betyr at man har klart og fått $10 utbetalt i bonuspenger og samtidig et sete til vår $2 800 freeroll til London.

Man har 60 dager på seg til å klare så mye kan av bonusene på opp til $250.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories