Åge Ravn endte på 4. plass ved EPT København

Åge Ravn endte på 4. plass ved EPT København 0001

Åge Ravn startet dagen som monster chipleder og økte sin ledelse, med håp om å vinne EPT København, men etter hvert begynte nedturen for den unge Narvikværingen. Åge endte på en skuffende 4. plass etter at dansken Bjarke Hansen slå han ut på river, etter at Åge synte en høyning fra dansken.

Åge som flere ganger i løpet av turneringen høynet fra knappen og sjeldent lagt en hand før floppen, selv med en høyning mot seg. Åge høynet denne gangen fra knappen og en aggressiv Bjarke Hansen fra Danmark fire-bettet budet fra Åge og satte han all-in. Åge som satt med {q-Clubs}{q-Diamonds} synte lett budet fra dansken, Bjarke viste opp {a-Diamonds}{k-Hearts}.
Bordet kom med {4-Spades}{8-Diamonds}{5-Clubs}{j-Spades}{a-Spades} og et kjedelig ess på river knuste håpet til Åge om videre spill på finalebordet.
For sin fjerdeplass fikk Åge med seg 770 000 DKK.

Følg de tre spillerne som kjemper om EPT København tittelen og 2 515 000 DKK i førstepremie gjennom vår Live Stream link.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Åge Ravn endte på 4. plass ved EPT København 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories