Vinn en $1 400 pokerpakke til Betfair Poker LIVE London

Betfair Poker LIVE London

Last ned Betfair Poker og vinn et sete til den kommende Betfair Poker LIVE London Main Event!

Denne herlige Betfair Poker LIVE tour slipper ankeret I London fra 17-19. februar ved Fox Poker Club, og takket være vår fantastiske kampanje kan du nå vinne 1 av 2 pokerpakker til en verdi av $1 400 på hver.

Alr du trenger å gjøre for å få muligheten til vinne en pokerpakker er å spille inn 50 Player Points fram til 1. februar og motta en plass i freeroll som har 2 stk pokerpakker til vinnerne. Player Points blir belønnet i rater av 3,6 per $1 I turneringsavgift eller i rake, man får et sete i $2 800 freerollen for bare $14 i generert rake.

Når 10 spillere har klart kvalifiseringskravene vil PokerNews sin eksklusive freeroll få grønt lys og good to go!. Lørdag 4. februar kl 20.00 CET vil de 2 beste bli belønnet med hver sin Betfair Poker LIVE London pokerpakke til en verdi av $1 400.

Hver pokerpakker inneholder:

  • Innkjøpet på $650 til Main Event Buy-in ved Betfair Poker LIVE London den 17. februar
  • $750 til reise og overnatting
  • Betfair sin legendariske gjestfrihet

Betfair Poker LIVE Main Events er unikt med at den spilles med et "bounty hunter" format, noe som gjør at spillerne ikke må komme inn i pengene for å motta en pengepremie. Det er satt av $100 fra hvert innkjøp og hver spiller stiller en $100 bounty på seg selv. Dette er unikt og har ikke blir gjennomført noen andre pokerturneringer tidligere.

I fjor ved Betfair Poker LIVE London Main Event stilte det opp 171 spillere og premiepotten var dap å £39 330. Den Finske spilleren Arttu Pitkakangas vant turneringen og fikk med seg £7 630 I premie. Hvor stor vil premiepotten bli i år?

Det og få muligheten til å spille i en freeroll med en premiepott på $2800 for bare 50 Player Points ville normalt en veldig god avtale, men BetFair har lagt til enda mer verdier til denne kampanjen i form av Betfair Poker EDGE.

Alle spillere som setter inn penger på sin Betfair Poker konto fram til dag 1 av turneringen starter og som ender opp som vinner av Betfair Poker LIVE London, vil motta en pokerpakke til en verdi av $1 400 til neste Betfair Poker LIVE turnering! Blir man personen som ender på boble plasseringen (plassen utenfor pengene) vil motta en $120 billett som gjelder til en av Betfair Poker LIVE online ukentlige satellitter.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Vinn en  400 pokerpakke til Betfair Poker LIVE London 101

$2 500Bruk våre linker $10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories