WSOP 2018

Vinn din pokerpakke til Betfair Poker LIVE London

Betfair Poker LIVE London

Betfair Poker LIVE serien starter i London den 17. februar og du kan nå vinne en av to $1 400 pokerpakker til Main Event ved vår fantastiske kampanje. To pokerpakker er i premiene ved vår eksklusive freeroll turnering den 4. februar, og alt du trenger for å kvalifisere deg til denne er og laste ned Betfair Poker, spill til deg 50 Player Points og delta i kampen om 1 av 2 $1 400 pokerpakker!

Spillere har fram til 1. februar på å spille inn 50 Player Points, noe som er veldig enkelt. Player Points blir belønnet i rater på 3,6 poeng per $1 i rake ved pengebordene og ved $1 i turneringsavgifter. Dette betyr at du kan kvalifisere deg til $2 800 Betfair Poker LIVE London Freeroll for under $14! Alle spillere som spiller inn 50 Player Points vil automatisk motta en billett til freerollen den 4. februar hvor to pokerpakker vil bli gitt til 1 og 2. plass.

Hver pokerpakker inneholder:

  • $650 Main Event innkjøp til Betfair Poker LIVE London den 17. februar
  • $750 til reise og lommepenger
  • Oppleve Betfair sin sjenerøse gjestfrihet til sine spillere

Med et slik lavt kvalifiseringskrav vil denne freerollen ikke ha noen problemer med å fylle kravet på 10 kvalifiserte spillere, før at freerollen skal starte. Vinner du et sete til Betfair Poker LIVE London Main Event, som vil bli spilt i formatet "Bounty Hunter". Her er det går $100 av innkjøpet til en Bounty til hver spiller, så du trenge ikke å vinne turneringen for å vinne mye penger.

Hva kan man forvente av Betfair Poker LIVE London?

I fjor under Betfair Poker LIVE London stilte det opp 171 spillere og premiepotten utgjorde £39 330. Vinneren av turneringen Arttu Pitkakangas fikk med seg småpene £7 600 for sin seier.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Vinn din pokerpakke til Betfair Poker LIVE London 101

$250 PNE250 $20Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories