WSOP 2018

Verdensrekord: 8 timers økt – 48,94 spilte hender i minuttet

Verdensrekord: 8 timers økt – 48,94 spilte hender i minuttet 0001

Randy ’nanonoko’ Lew kan ikke beskyldes for å ligge på latsiden under sitt opphold på Bahamas og PCA med å ligge foran bassenget med kald øl og kikke på damer – Tvert imot. Han har brukt de siste dagene foran pc-skjermene med kun et formål, verdensrekord antall spilte hender på PokerStars i løpet av 72 timer.

Målet var å spille flest mulige pokerhender og gå med overskudd, og det var det sistnevnte som ble den store utfordringen for Lew. Tilslutt var Team Pokerstars proffen nødt til å stenge ned samtilige 40 bord, unntatt 1 bord for å konsentrere seg om å gå i pluss – noe som sikret han rekorden.
23 493 spilte hender klarte nanonoko i løpet av 8 timer uten toalett eller spise pauser . Overskuddet ble på beskjedne $7,65.

Det var langt fra en dans på roder for Randy Lew, som merket godt at andre spillere utnyttet hans rekordforsøk:

Jeg det helt sikkert var noen spillere som bevist angrep meg mye. Så jeg begynte å bli oppmerksom på dette. Til å begynne med trodde jeg at jeg kun følge med spillet og kaste en masse hender, men så begynte jeg å legg merke til spillere som helt klart hadde lagt merke til at jeg kun spilte Esse par. Så jeg var nødt til å ta hånd om dette, skriver rekordmannen på sin PokerStars blogg.

Status fra verdensrekorden

  • Spilte hender: 23 493
  • Varighet: 8 timer
  • Spilte hender per time: 2 936,63
  • Spilte hender per minutt: 48,94
  • Sekunder per hånd: 1,23
  • Tilsvarende ved live poker (30 hender pr time): 783,10
  • Inntjent FPPs: 22 784
  • Overskudd: $7,65

Les mer om Randy Lew og hans verdensrekord hos PokerStars Blog.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Verdensrekord: 8 timers økt – 48,94 spilte hender i minuttet 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories