WSOP 2018

Siste uke med kvalik til Betfair Poker Live London

Betfair Poker LIVE London

Man skal være rask dersom man vil vinne 1 av 2 pokerpakker til Betfair Poker LIVE London Main Event. Vi har 2 pokerpakker til en verdi av $2 800 som vil bli gitt bort ved vår eksklusive freeroll turnering den 4. februar, men man har kun fram til 1. februar på å kvalifisere seg. Last med last ned Betfair Poker i dag og spill inn de nødvendige Player Points for å delta!

Hvordan kvalifiserer man seg til denne eksklusive freeroll turneringen?

Kvalifiseringen til Betfair Poker LIVE London freerollen er veldig enkel, hvor spiller kun trenger å spille inn 50 Player Points. Selv om 50 kan virke mye er det lite med tanke på at 3,6 Players Points gis til spillere for hver $1 som blir generert i rake (avgift), ved pengebordene eller per $1 i avgifter ved turneringer. Det vil koste en spiller mindre enn $14 for å kunne delta.

Alle spillere som generer 50 eller flere Players Points vil motta en billett til
$2 800 Betfair Poker LIVE London freerollen som finner sted den 4. februar og gir 2 vinnere hver sin $1 400 pokerpakke til London.

Hver pokerpakker inneholder:

  • $650 Main Event innkjøp til Betfair Poker LIVE London den 17. februar
  • $750 til reise og lommepenger
  • Oppleve Betfair sin sjenerøse gjestfrihet til sine spillere

Hva kan man forvente av Betfair Poker LIVE London?

Vinner man seg et sete til Betfair Poker LIVE London Main Event, vil det bli spilt i formatet "bounty hunter". Her er det går $100 av innkjøpet til en Bounty til hver spiller, så man trenger ikke å vinne turneringen for å vinne mye penger.

I fjor under Betfair Poker LIVE London stilte det opp 171 spillere og premiepotten utgjorde £39 330. Vinneren av turneringen Arttu Pitkakangas fikk med seg småpene £7 600 for sin seier.

Hørtes dette bra ut? Hva med dette?

Last med Betfair Poker gjennom PokerNews og benytt bonuskoden PN250 og sett inn minimum $10 og hver gang man spiller til seg 80 Player Points vil $10 bli utbetalt. Dette betyr at man har klart og fått $10 utbetalt i bonuspenger og samtidig et sete til vår $2 800 freeroll til London.

Man har 60 dager på seg til å klare så mye kan av bonusene på opp til $250.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories