WSOP 2018

PokerNyheter 4. januar: Ivey mottok god lønn fra Tiltware!

Phil Ivey

Nå som det nye året endelig er her og champagneflaskene er blitt tømt og bakrusen er et tilbakelagt stadie, er det på tide med daglige pokernyheter fra resten av pokerverden. Les mer om Phil Ivey sin Full Tilt lønn, New Jersey prøver å få legalisert internet gambling og mye mer.

Gikk man glipp av disse?

Hvordan var live til pokerbabe Liv Boeree før hun ble en pokerstjerne? Finn dette ut i del 1 av vår nyeste Seat Open serie.[/I]

Hvordan endte de første Sunday Major turneringene i 2012 hos PokerStars? Var det noen norske som kom langt? Les mer om dette ved Sunday Briefing.[/I]

PokerNyheter 4. januar, 2012.

Er New Jersey den neste staten i USA med lovlig gambling på nett?

New Jersey kommer til å bli den andre staten i USA som legaliserer online gambling. Ifølge en rapport fra Associated Press, Sen. Raymond Lesniak forsøker å få igjen forslaget om legalisering til Gov. Chris Christie's sitt kontor før 9. januar, 2012.
Christie la ned veto på et lignende forslag I 2011, hvor han da fryktet at forslag var motstridig de føderale lovene, nå kan dette endre seg etter at regjeringen har endret sitt syn på internt gambling innafor stat grensene i USA.

En lignende lov ble vedtatt i Nevada, Innbyggerne i New Jersey må være 21 år eller elder og fysisk oppholdet seg i staten for å kunne spille på nettet.

Den 22. desember godkjente Nevada Gaming Commission en regulering for online poker innen for statene, noe som gjordet at Nevada ble den første staten i USA som åpnet for spilling på nettet.

Les mer om dette hos Miami Herald.

Phil Ivey med kjempelønn fra Full Tilt

Et nytt dokument fra ekskona til Phil Ivey avslører at mannen med 8 WSOP bracelet mottok rundt $920 000 i måneden fra Tiltware før Full Tilt Poker ble oppløst i fjor.
Ifølge rettsdokumenter har Luciaetta Ivey mottatt rundt $180 000 per måned som skattbar inntekt fra Phil Ivey sin lønn fra Tiltware, mens Phil behold de gjenværende $740 000. Luciaetta påstår nå at disse utbetalingene stoppet opp i april 2011, omtrent på det tidspunktet Full Til Poker sin virksomhet ble stoppet av Department of Justice I USA.

Phil Ivey svarte i desember med å fremlegge dokumenter som viser at pengene som Luciaetta fikk stammet fra Tiltware. Utbetalingene stoppet i april da Ivey’s lønn fra Tiltware opphørte i april 2011.

Les mer om saken hos PokerNews.com.

Dusty Schmidt Returns to Golf

One of online poker's most respected grinders and instructors has decided to put poker on hold and return to his first love in 2012. Late last week, Dusty "Leatherass" Schmidt wrote in his blog that he plans to take another shot at professional golf, a career he was forced to give up seven years ago after suffering a heart attack.

“I came to the realization that I love golf infinitely more than I love playing poker,” Schmidt wrote. “With that, I have decided to return to golf and use all of what poker has taught me to try and become the best I can be (whatever that is) at the game of golf.

“At this point in my life, I am 30 years old and the chances of having a career on the PGA tour are fading fast, but it isn’t over yet. My chances are infinitesimally small of making the big time, but I have overcome far longer odds before in my life. I won’t let that intimidate me.”

Schmidt has won more than $3 million playing online poker and boasts that he's never had a losing month on the felt. In his teens, Schmidt was a top-ranked golfer and even broke two of Tiger Woods' junior records. In his first golf tournament of 2012, Schmidt will travel to California to compete in the Golden State Tour event at Temecula Creek on Jan. 3.

Read Schmidt's full blog at dustyschmidt.net.

PokerStars endre VIP reglene for 2012

Hvis man har opplevd noen endringer hos PokerStars sin cash bord i 2012, er det fordi det er gjort endringer ved deres VIP program fra den 1. januar, 2012.

I forrige uke annonserte PokerStars at det ville bli endringer ved VIP programmet fra de de kaller: "dealt" method to the "weighted contribution" method, som endringer inntjeningen av VIP poeng ved cash bordene, spillere som er inne med en stor del av penger i potten vil motta mer VPP enn spillere som har mindre penger i potten.

Tidligere fikk alle spillere ved et bord VPP for hver hand som ble delt ut, uansett om man var inne med penger eller ikke i en hand. Nå må spillere være inne med penger i potten for å motta VPP.

Les mer om det nye VIP programmet hos PokerNews.com.

Webcasts under PokerStars Caribbean Adventure

PokerStars Caribbean Adventure returnerer til Bahamas den uken og foruten om Live oppdateringer hos PokerNews, kan man følge med en live webcast under både $10 000 Main Event og $25 000 High Roller.

Joe Stapleton og James Hartigan vil sammnen med Daniel Negreanu sitte i kommentatorboksen når Main Event finalebordet starter fredag 13. januar kl 18.40 GMT og når High Roller finalebordet starter 14. januar kl 18.40 GMT) Begge sendingene er å finne ved PokerStars.tv og vil bli sendt på engelsk, spansk, tysk og russisk.

PokerStars Blog har mer om dette.

We Are Poker - Nye PokerStars annonser

I forrige uke lanserte PokerStars en ny global annonsekampanje ved å introdusere noen flotte annonser hvor flere medlemmer av Team PokerStars Pro er med i. Blant dem som er med i denne minutt lange annonsen er Daniel Negreanu, Vanessa Rousso, Liv Boeree, Jose "Nacho" Barbero, Ivan Demidov og Bertrand "Elky" Grospellier.

Annonsen ble annonsert via Twitter og fikk umiddelbart stor oppmerksomhet. PokerStars sier at annonsene vil kommet på TV i nær framtid.

Les mer om “We Are Poker” kampanjen og se flere annonser hos PokerStars.com.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

PokerNyheter 4. januar: Ivey mottok god lønn fra Tiltware! 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories