WSOP 2018

PokerNyheter 31. januar: Chris Ferguson med hemmelige bankontoer - Kan velte salget av Full Tilt Poker

Chris Ferguson

Kan Chris Ferguson velte forhandlingene om et salg av Full Tilt Poker til Groupe Bernard Tapie? PokerStars nærmer seg hand nr 75 miliarder, Hvem sa at en limousinsjåfør eller en dørmann ikke var et lukrativt yrke?, dette og mer ved PokerNyhetene 31. januar,2012.

Nyheter man kanskje gikk glipp av

Ausie Millions: Børge Dypvik beste norske med 19. plass
Børge Dyvik endt tilslutt på en 19. plass under årets Aussie Millions og fikk med seg AUD$45 000 i pengepremie.

Thor Hansen har fått uhelbredelig kreft
Norges Gudfar innen poker, Thor Hansen har fått uhelbredelig kreft. Ved Donkr sitt pokerforum strømmer det på med hilsniger.

Norske pokerspillere hjelper Thor Hansen
Andreas Høivold har startet en kronerulling som går uavkortet til Thor Hansen, hvor det nylig ble kjent at han er rammet av kreft. PokerNews tok seg en prat med Andreas Andreas og tilstanden til Thor og kronerullingen som er startet.

PokerNews med avtale med BonusBonusBonus.com
PokerNews har annonsert et samarbeid med BonusBonusBonus

Phil Ivey vant 2012 Aussie Millions $250 000 Super High Roller
Ved $250 000 Super High Roller under Aussie Millions, 2012, stilte de beste spillerne i verden opp.

Olliver Speidel vant Aussie Millions Main Event, 2012.
Olliver Speidel vant Aussie Millions Main Event, 2012. Beste norske ble Børge Dypvik på en 19. plass.

Sunday Briefing: Norsk seier i PokerStars TCOOP High Roller
Sammendrag av Sunday Majors som ble spilt denne uken hos PokerStars, hvor den norske håndball spilleren Christian Lillenes Spanne vant Super High Roller øvelsen.

PokerNyheter

Chris Ferguson hadde hemmelige bank kontoer

Forrige uke lanserte Subject:Poker en rapport om hemmelige bank kontoer som tilhører Chris "Jesus" Ferguson, en nøkkelperson og en aksjeinnehaver av Full Tilt Poker. Rapporten påstår at Ferguson har overført over $60 millioner av sin betaling fra FTP til sine egne bankkontoer siden begynnelsen av 2007, og at han har tatt ut og brukt rundt $45 millioner av disse «unnagjemte» pengene.

I følge artikkelen er $14,3 millioner blitt brukt til utgifter FTP har hatt i forbindelse med Black Friday i 2011.Subject:Poker rapporterer at Ferguson og hans advokat Ian Imrich truer med å sabotere den pågående avtalen mellom Groupe Bernard Tapie og Department of Justice om kjøp av FTP, dersom ikke disse pengene blir tilbakebetalt til Ferguson.

Les mer om saken hos Subject:Poker.

Trickett vant Player of the Year ved European Poker Awards

Annual European Poker Awards ble avholdt for 11. gang ved Aviation Club de Paris I forrige uke. De beste spillerne i Europa ble priset for sine innsatser i 2011. Blant spillere som ble priset var Sam Trickett, Pius Heinz, Liv Boeree, Bertrand "ElkY" Grospellier, Eugene Katchalov og Jake Cody.

Trickett ble tildelt den mest prestige fylte prisen, selv om han ikke var til stedet under prisutdelingen fikk han prisen for 2011 "Player of the Year", Trickett vant nesten $4,5 millioner ved live turneringer i 2001. Andre prisvinnere var Grospellier (Poker Personality of 2011), Heinz (Best Tournament Performance), Andrey Pateychuk (Rookie of the Year), Ilari Sahamies (Online Player of the Year), Natalia Nikitina (Europe’s Leading Lady), Warren Lush (Staff Person of the Year) og WSOP Cannes (Event of the Year).

Mer info, intervjuer og bilder fra prisutdelingen finner man hos PokerNews.com.

Den sjenerøse Alan Meltzer

Hvem sa at en limousinsjåfør eller en dørmann ikke var et lukrativt yrke?
I følge en artikkel ved New York Post,har den tidligere musikk mogulen og high-stakes poker spilleren Alan Meltzer etterlatt seg $1,5 millioner til sin sjåfør og dørmann etter sin død i oktober 2011. Jean Laborde arvet $1 000 000 og Chamil Demiraj arvet $500 000.

“I appreciate it,” fortalte Demiraj til The Post. “He was a generous guy. He was a really good friend of mine, and I was a good friend of his. It’s a surprise. Peace and rest to him. That’s all I can say.”

[/I] “I don’t know what to do exactly with the money, but one thing I know for sure — every year, I’m going to bring the guy some flowers at his grave," sier Laborde. [/I]

Meltzer var en rik musikk produsent som ofte tok turen innom Las Vegas for å delta i de tøffeste cashlagene i verden. I 2009 Meltzer gjorde en opptreden ved High Stakes Poker og fikk spille mot Tom Dwan, Phil Laak, Eli Elezraog Doyle Brunson. Du kan kanskje huske denne potten Meltzer spilte mot Dwan ved HSP.:

Les mer om Meltzer sin sjenerøse gave ved New York Post.

Gjør deg klar for PokerStars sin hand nr 75 milliarder

Det føles som om det var i går at vi annonserte vinneren av hand nr 72 milliarder, uansett verdens største pokerside annonserer at hand nr 75 milliarder vil bli spilt i løpet av 1-2 uker. Vinneren av den handen vil vinne $20 000.
PokerStars vil gi bort $1 000 000 i løpet av sin kampanje rundt hand nr 75 milliarder, med premier som blir utdelt ved hver million hand fra 74 700 000 000 tilt 75 000 000 000. Dette vil 300 spillere premie.
Her kan du se hvor mange hender som gjenstår og mer informasjon om premiene som blir delt ut.PokerStars.com. .

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

PokerNyheter 31. januar: Chris Ferguson med hemmelige bankontoer - Kan velte salget av Full... 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories