WSOP 2018

PokerNyheter 19. januar: Phil Galfond med ny blogg

Phil Galfond

PokerNyheter 19. januar, 2012.

Black Friday - Ira Rubin innrømmer skyld

Ira Rubin, som er en av dem tiltalte i forbindelse med Black Friday tiltalene, risikerer 18-24 måneder i fengsel etter han har sagt seg skyldig i tiltalen mot han i rettsaken mot han i Mannhattan, N.Y. på tirsdag.

Rubin, 53, er blitt tiltalt for 9 punkter ved å hjelpe PokerStars, Full Tilt Poker og Absolute Poker med å villede banker med falske internett selskaper, til å kunne utbetale penger til pokerspillere i USA. Rubin ble etter Black Friday i 2011, sittet i arrest etter han ble arrestert og utlevert fra Guatemala, da han forsøkte å rømme til Thailand.

Rubin sin tilståelse ved 3 av de 9 punktene, har etter all sannsynlighet spart han for flere ti år i fengsel.

Les mer PokerNews.com.

Endringer må til, ifølge Galfond

Phil Galfond som forlot Blue Fire Poker forrige måned har nå lansert sin egen blogg ved philgalfond.com. Galfond som er travelt opptatt med pokerspilling en eller annen plass i verden, driver også en video blogg om sine planer fremover for sin nye side, han la ut en ny blogg denne uken hvor han fokuserte på poker samfunnet.

Med tittelen Let's Make Some Changes kommer Galfond med flere forslag på hvordan fremtiden vedrørende online poker kan endre seg til det bedre. Galfond sier han tror han vet hvilke målsetninger som må tas hensyn til:

  1. Make playing poker an easy and fun experience for both pros and recreational players;
  2. Close loopholes that allow unethical players to gain an advantage over those who choose to be more honest; and
  3. Promote the play of more hands. Galfond then dove into each of the ideas with his own thoughts on how to improve the game.


Denne bloggen har vært et tema ved Twitter og PokerStars kom med en tilbakemelding:

Les hele bloggen ved philgalfond.com.

TCOOP - starter torsdag kl 17.00

Dersom du ikke har fått med deg at den første Turbo Championship of Online Poker (TCOOP) starter hos PokerStars torsdag 19. januar, så fikk du en påminnelse nå. Serien inneholder hele 50 øvelser, den totale premiepotten på disse øvelsene er $10 000 000.

Spillere kan kjøpe seg inn fra $5 og helt opp til High Roller nivå på $2 000. Serien starter torsdag kl 17.00 med en $22 Six Max NL Hold'em øvelse, og avsluttes med $700 Main Event på søndag den 29. januar. Hovedturneringen har $1 500 000 I premiepotten og vinneren er sikret $200 000.

PokerStars Blog’s Brad Willis diskuterte TCOOP med Team PokerStars Pros Jason Mercier, Bertrand "ElkY" Grospellier, David Williams, Ivan Demidov og Ana Marquez under PokerStars Caribbean Adventure denne måneden. Hos PokerStarsBlog.com finner du hele saken.

Komplett oversikt over alle TCOOP øvelsene. .

On Your Bike, Shane Warne!

Vi er alle klar over Tony G's sin begeistring for motorsykler. Så når cricket legenden Shane Warne fotalte om Nicki Pickering snakket om motorsykkel, så var Tony G tilstedet.

Følg PokerNews på Facebook

Hva synes du?

More Stories

Other Stories