WSOP 2018

Phil Ivey vant 2012 Aussie Millions $250 000 Super High Roller

Phil Ivey

2012 Aussie Millions $250 000 Super High Roller startet på lørdag og varte inn i morgen timene på søndag. Når startet å titte fra i Melbourne hadde Phil Ivey innkassert $2 000 000 i førstepremie etter han slo finnen Patrik Antonius heads up, og Ivey var tilbake i den posisjonen han mer eller mindre hatt I sin karriere.

Det var bare noen få måneder siden Ivey forsvant fra live turneringene før han i november stilte opp i APPT Macau. Han kom ikke pengene der, men her ved Aussie Millions har Ivey klart noen pengeplasseringer. Han endte som nr 12 ved Main Event for $100 000 og deretter sin største premie i sin karriere med å vinne Super High Roller. Turneringen tiltrakk seg 16 spillere, som alle hadde bladd opp $250 000 hver til innkjøpet. De tre beste plassene ble premiert.

Av deltagere som deltok var tittelforsvarer Erik Seidel, Sam Trickett som ble nr to bak Seidel I 2011, Tom Dwan, Jason Mercier, John Juanda og Sorel Mizzi. Pluss spillere noen forretningsfolk inkludert Richard Yong, Paul Phua og Winfred Yu.

Den første spilleren som ble utslått vart Dwan, som møtte Gus Hansen. Etter en eliminering av Nick Wong, ble Seidel ute ved nivå 5, ved blindenivået 3 000/6 000/500. Han ble utslått av vinneren av $100 000 Challenge vinneren Dan Smith etter at par i åtte ikke stod mot par knekt.

Etter Yu endte på sjetteplass og Mizzi på femte, ble årets bobblespillet startet. De fire gjenværende var Ivey, Gus Hansen, Daniel Negreanu og Patrik Antonius. Fra denne gruppen var det kun Negreanu som ikke fikk noen pengepremie, som hadde muligheten med seier her å ta over førsteplassen ved All Time Money List fra Erik Seidel.

Ved hans siste hand, var Negreanu all in fra store blinde med {A-Spades}{8-Diamonds} ved 25 000/50 000/5 000 nivået, for ca 750 000. Antonius hadde høynet til 100 000 fra knappen og synte Negreanu sitt all in bud. Antonius viste opp {J-Clubs}{J-Diamonds} som stod i bordet {Q-Hearts}{7-Diamonds}{4-Clubs}{9-Clubs}{10-Diamonds}.

Gus var neste spiller ut, som han fikk $800 000 i premie etter at han var all in på floppen {K-Diamonds}{J-Clubs}{4-Clubs} med {K-Clubs}{8-Spades} mot Ivey {J-Hearts}{4-Hearts}. Turnkortet var {J-Spades} og gav Ivey fullt hus og riverkortet {9-Hearts} hjalp ikke dansken.

Phil Ivey vant 2012 Aussie Millions 0 000 Super High Roller 101

Når heads-up spillet startet, ledet Ivey med 2,2 millioner i chips mot Antonius med 1,8 millioner chips. Ivey vant etter 45 minutter ut i matchen en stor pott, hvor han utvidet sin ledelse til 7-1 før siste handen ble spilt.

Antonius gikk all in med {K-Spades}{3-Diamonds} fra knappen og Ivey synte med {A-Hearts}{Q-Diamonds}. Selv om floppen kom med {6-Spades}{5-Spades}{3-Clubs} og satte Antonius foran, var turnkortet med {Q-Clubs} som satte Ivey i ledelsen. En ledelse han beholdt også etter at riverkortet viste {8-Diamonds}. Antonius fikk med seg $1 200 000 for sin andre plass.
Utbetalinger ved finalebordet

PlasseringSpillerPremie
1Phil IveyAUD$2 000 000
2Patrik AntoniusAUD $1 200 000
3Gus HansenAUD $800 000

Med sin seier her klatret Ivey foran Negreanu på en andre plass ved all-time money listen. Selv med hans lange fravær, tok Ivey et skikkelig jafs i pengepremiene ved Aussie Millions og i den posisjonen han liker å være i. Noen anser Ivey som den beste spilleren i verden.

Pokerrom PokerNewsMin innskuddRegistrering

Phil Ivey vant 2012 Aussie Millions 0 000 Super High Roller 102

Gratis $50 IngenLast ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories