PCA Main Event dag 4: Jaka er suveren, Jacobson er det Nordiske håpet.

Faraz Jaka

For de 64 gjenværende spillerne ved 2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event på onsdag var det nok en dag på jobben. Ingen Norske spillere var å se etter at Anders «Donald» Berg og Andre Bergdølmo røk ut ved dag 3. 24 spillere gjenstår etter endt dag 4 hvor Faraz Jaka leder med 4 114 000 i chips.
Jaka leder med nesten 1 500 000 chips på nr 2 Alex Fitzgerald som har 2 709 000. Jaka som ledet etter dag 2, blant topp 5 ved dag 3 og leder nå fram til dag 5, og er favoritt til vinne hele turneringen.

I en av nøkkelhendene for Jaka var mot svensken Martin Jacobson, med 300 000 i potten hvor bordet viste {A-Hearts}{3-Clubs}{2-Hearts}{Q-Spades}{4-Hearts} fyrte Jaka ut et overbud på potten med 500 000, Svensken gikk i tenkeboksen før han tilslutt synte, og når han gjorde det viste Jaka opp {J-Hearts}{9-Hearts} som satt med flush og Jacobson kastet handen sin. Med denne potten økte Jaka stacken sin til nesten 3 000 000.

Martin Jacobson er det Nordiske håpet ved PCA

Martin Jacobson
Martin Jacobson

Martin Jacobson er nr 9 med 1 627 000 og jakter sin først EPT tittel etter at han har hele 4 finalebord fra før med to andre plasser, en tredje og en fjerdeplass. Jacobson er for øvrig den spilleren vi i Norden må heie på, ingen andre Nordiske spillere er igjen i kampen om $2 000 000 i første premie.

Tre Team PokerStars proffer, Arnaud Mattern, Jan Heitmann og Luca Pagano kom seg ikke videre til dag 5.

Når finalebordet stater i morgen kjører PokerNews live stream med en forsinkelse på 40 minutter. Følg med vår live oppdatering fra kl 17.00 GMT da de gjenværende 24 spillerne skal spilles ned til finalebordet.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

PCA Main Event dag 4: Jaka er suveren, Jacobson er det Nordiske håpet. 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories