WSOP 2018

PCA Main Event dag 3: D’Auteuil leder, Berg og Bergdølmo kom seg i pengene

Phil D’Auteuil

The 2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event fortsatte dag 3 med to Norske spillere på tirsdag. Phil D’Auteuil (bildet) leder etter endt dag 3 med 1 472 000 chips. Sam Greenwood (1 401 000), B]Faraz Jaka[/B] (1 220 000), Alex Fitzgerald (1 154 000), Anthony Gregg (1 129 000) og Kyle Julius (1 019 000) følger på plassene like bak.

Anders “Donald” Berg og Bergdølmo kom seg til pengene.

Begge de to norske spillerne som startet dag 3 klarte å komme seg til en pengeplassering før moroa var over, for Andre Bergdølmo må denne turneringen ha gitt blod på tann da han med en 148. plass kunne innkassere sin første pengepremie i sin første store live turnering. For sin plassering fikk den tidligere fotballspilleren med seg $15 000.

Team PokerStars Online spiller Anders «Donald» Berg hadde i likhet med Bergdølmo god gli fram til pengene, men der ble det stopp. Med {q-}{q-} var Berg all-in og møtte dessverre et syn fra {k-}{k-}. Berg endte på 141. plass og fikk $15.000 i premie.

Dagen startet med 183 spillere hvor 23 spillere ikke fikk pengepremie og boblen sprakk ved det første nivået. Faraz Jaka startet dagen som chipleder og beholdt en plass blant de 5 beste gjennom hele dagen. Selv om han doblet opp et par spillere, inkludert Team PokerStars proffen Barry Greenstein og Javier Dominguez, klarte Jaka og ende opp med 1 220 000 chips, Jaka er en veldig farlig spiller da han vet hvordan han skal angripe en spiller når han har chips og leke med.

D’Auteuil startet dagen i det midterste sikte med chips, men klatret raskt opp i toppen. Ved en anledning hadde van all-in mot Esteban Ripamonti og slet med {6-Clubs}{5-Clubs} i floppen {a-Clubs}{q-Clubs}{5-Hearts} hvor Ripamonti satt med {8-Hearts}{8-Spades}, men traff på turn {j-Diamonds} og {k-Clubs} og vant potten med en flush. Etter denne handen satt han med 700 000 chips og fosset framover og avsluttet dagen som chipleder.

Av de spillerne som delta samme skjebne som de Norske var blant andre Shane “Shaniac” Schleger, Leif Force, Liv Boeree, Randy “nanonoko” Lew og 2011 November Niner Phil Collins. Mens Pat Pezzin, Robert Rosen, JC Alvarado og David Inselberg havnet utenfor en pengeplassering.

Det er enda noen TeamPokerStars proffer igjen som kjemper om 2012 PCA Main Event tittelen. Greenstein kom seg inn i flytsonen og avsluttet dagen med 379 000 chips. Luca Pagano, Jan Heitmann og Arnaud Mattern overlevde dag 3.

Spillet fortsetter onsdag kl 17.00 GMT så følg med PokerNews sitt Live Reporting Team som gir deg alle oppdateringer, bilder, videoer og elimineringer fra 2012 PCA ved Atlantis Resort på Bahamas.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

PCA Main Event dag 3: D’Auteuil leder, Berg og Bergdølmo kom seg i pengene 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories