WSOP 2018

PartyPoker deler ut gratis $50 til våre lesere

PartyPoker deler ut gratis $50 til våre lesere 0001

Oppdatert: Denne kampanjen er nå avsluttet, nye spillere motta en 100 % opp til $500 i innskuddsbonus

Opprett en helt ny PartyPoker konto gjennom PokerNews og få $50 helt gratis uten å gjøre et innskudd. Få opp til $100 gratis ved å sette inn $50 ved bruk av reload bonusen som også er eksklusivt for PokerNews spillere.

PokerNews og PartyPoker har alltid hatt et godt samarbeid, og over de 3 siste årene har tusenvis av PokerNews lesere over hele verden benyttet seg av 2 eksklusive PartyPoker bonuser som man kun finner hos PokerNews.

Gratis $50, uten innskudd

Den første eksklusive bonusen er den beste bonusen en spiller kan få, ingen innskudd eller opplysinger om bank, Neteller, SKRILL eller andre betalingstjenester info til PartyPoker.
Motta en bonus på $50 til å bygge videre sin gratis bankroll, og det uten å gjøre et innskudd. Først mottar man $25 inn på sin nye og eneste PartyPoker konto og de resterende $25 blir utbetalt når man har spilt inn 200 PartyPoker poeng. Gå videre til vår gratis $50 side og følg instruksene og bruk bonuskoden {NO50FREE}. Den andre bonusen er en eksklusiv reload bonus til våre spillere som er 100 % opp til $50 ved bruk av bonuskoden "PNEWS50".

De beste PartyPoker bonuser uansett nettsted

Den virkelige fordelen her at man kan benytte seg av begge bonuskodene samtidig, slik at man får den beste $100 bonusen som fines hos PartyPoker, uansett nettsted. Hvis man har signert en PartyPoker konto et annet sted må du gjøre et innskudd på $100 for å få en tilsvarende 100 & bonus på $100. Deretter må du spille deg til 600 PartyPoker poeng. Hos PokerNews trenger du bare å gjøre halvparten av innskuddet og poengene. Bare følg vår guide nedenfor.

Ved å registrere din første PartyPoker konto gjennom PokerNews og man følger instruksjonene som følger, vil man få $100 ved innskudd på $50 og 350 PartyPoker poeng, istedenfor innskudd på $100 og 600 PartyPoker poeng slik våre konkurrenter tilbyr.
Bare husk - - IKKE GJØR ET INNSKUDD før man har mottatt dine første gratis $25, ellers vil man ikke være berettiget til våre 2 eksklusive bonuser.

***Sjekk ut vår PartyPoker bonus side***

Innskuddsmuligheter hos PartyPoker

Grunnet forbudet med bruk av Visa/MasterCard for norske borgere på nettspill anbefaler PokerNews bruk av følgene betalingsmuligheter da muligheten for innskudd med Visa og MasterCard er begrenset:

NB: Ved enkelte betalingsløsninger kan man bruke Visa/MasterCard til å fylle opp sin konto med, dette avhenger om din bank tillater dette.

[

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PartyPoker deler ut gratis  til våre lesere 101

$500 NO50FREE $10 Last ned

Hvis det oppleves noen problemer med noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Info:

Hva synes du?

More Stories

Other Stories