Norgesmesterskap i gratis poker 2012 i Oslo 16-18. februar

Norgesmesterskap i gratis poker 2012 i Oslo 16-18. februar 0001

Vil du delta i Norgesmesterskapet i gratis poker 2012 i Norge? Da bør du sette av dagene 16-18. februar, da arrangeres det en fult lovlig livepokerturneringer ved Hotell Quality 33 i Oslo. Turneringen er på lik linje med NM som arrangeres i Dublin i mars, hvor det skal kåres en Norgesmester.

Arrangøren opplyser at det er søkt tillatelse hos Lotteri- og Stiftelsestilsynet og har fått klarsignal om arrangere den største pokerturneringen på norsk jord.

Norgesmesterskap i gratis poker 2012

Norgesmesterskap i gratis poker 2012 i Oslo 16-18. februar 101

Turneringen er en freeroll og det er ikke noe startavgift for deltagerne, påmeldingen skjer hos www.donkr.com. Det er satt av 2 start dager (dag 1 og dag 2) med maks 240 deltagere per dag (16 og 17. februar). Finalebordet vil bli spilt lørdag 18. februar og starter kl 12.00.

Gullhånda som deles ut til Sigurd Eskeland skjer samme sted på lørdag, så dette er en langhelg alle pokerspillere bare må få med seg. Arrangøren opplyser at til nå er det 7 stk innkjøp til main event i NM 2012 i Dublin i premier, men det jobbes med å få tak i flere premier.

Påmelding til denne herlige pokerturneringen 16-18. februar gjøres ved www.donkr.com

Info og bildet er hentet fra www.donkr.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories