Leonid Bilokur vant 2012 PCA High Roller

Leonid Bilokur

2012 PokerStars Caribbean Adventure $25 000 High Roller ble avsluttet natt til søndag hvor Leonid Bilokur vant over 148 spillere, etter at han startet som nr 4 i chips.

Team PokerStars Online spilleren Randy "nanonoko" Lew som nylig satt ny verdensrekord under PCA, startet finalebordet med minst chips og klarte å doble seg opp et par ganger før det hele var over. Lew plukket opp {A-Spades}{K-Clubs} i cutoff sete og så at både Nicolas Fierro og Jason Koon høynet hverandre før han. Uheldigvis for Lew hadde Koon {A-Diamonds}{A-Hearts} og synte enkelt Lew sitt all-in bud. Lew fikk noe hjelp på floppen {Q-Hearts}{7-Spades}{4-Spades} og {8-Spades} på turn gav han et lite håp for flush. Med riverkortet {2-Clubs} endte turneringen for Lew.

Michael Telker fikk lite til å stemme med kortene sine ved finalebordet, men fant tilslutt en mulighet til å gå all-in med {K-Hearts}{Qh] i lille blind. Fierro synte med {10-Spades}{10-Clubs} og eliminerte Telker ut da bordet viste {J-Spades}{10-Diamonds}{8-Spades}{6-Spades}{6-Diamonds}. Govert Metaal som i fjor endte på en 5. plass, klarte ikke å forbedre sin plassering fra 2011 og endte som nr 6. Han var all-in med {A-Diamonds}{2-Diamonds} mot Fierro {K-Hearts}{K-Diamonds}.

Like før middagspausen ledet Bilokur med komfortabel ledelse etter han vant en stor pott mot Koon. Begge satt med flest chips og etter en del høyninger fram og tilbake, smalt Bilokur hele sin stack (53 BB) med {J-Spades}{J-Clubs} mot Koon med {A-Spades}{K-Hearts} som synte og fikk se at bordet ikke hjalp han {Q-Hearts}{5-Diamonds}{2-Clubs}{4-Diamonds}{10-Spades}.

Etter middagspausen endte Fierro på en 5. plass da han som shortstack fikk det på med {2-}2x} mot Isaac Haxton sine {10-}{10-}. Koon var neste mann ut pen 4. plass, etter en all-in med {A-Hearts}{4-Hearts} mot Team PokerStars Pro Jonathan Duhamel sine {K-Clubs}{K-Hearts}.

Haxton klarte ikke å følge opp spillet etter elimineringen av Koon, da kan med {K-Diamonds}{Q-Diamonds} hadde fått alle sine chips inn i midten mot Duhamel sine. {A-Clubs}{J-Spades}, Bordet viste {9-Hearts}{6-Diamonds}{4-Hearts}{6-Hearts}{9-Diamonds} og WSOP Main Event mesteren fra 2010 var klar for heads-up spill mot Bilokur.

Duhamel startet heads-up kampen med 5 430 000 i chips mot Bilokur 1 960 000, men kampen ble raskt en enveis tur for Bilokur som raskt overtok ledelsen og vant turneringen. Ved den siste handen pushet Duhamel all-in med {K-Diamonds}{4-Hearts} etter et lite bud fra Bilokur for å ta ned potten. Bilokur luktet en stjeling på gang fra Duhamel og synte med {A-Diamonds}{7-Clubs}. Floppen {A-Spades}{J-Spades}{9-Diamonds} gav Duhamel lite håp og da turnkortet {J-Hearts} kom var Duhamel sin hand død. For å spikre seieren kam {A-Clubs} på river og fylte huset til Bilokur og kunne innkassere $1 134 930 i førstepremie.

Utbetalinger ved finalebordet

PlasseringSpillerLandPremie
1Leonid BilokurRussland$1 134 930
2Jonathan DuhamelCanada$634 550
3Isaac HaxtonUSA$380 730
4Jason KoonUSA$271 950
5Nicolas FierroChile$217 560
6Govert MetaalNederland$181 300
7Michael TelkerUSA$145 040
8Randy LewUSA$108 780

PokerNews sin live oppdatering fra PCA er nå over, nå rettes fokuset mot Aussie Millions 2012 som har startet i Melbourne. Australia.

Terje Augdal endte på 10. plass og fikk med seg en premie på $79 770.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Leonid Bilokur vant 2012 PCA High Roller 101

$600STAR600$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories