WSOP 2018

John Dibella vant 2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event

John Dibella

Etter hele syv dager med turneringsspill er en vinner av 2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event. John Dibella som startet finalebordet som nr 5 i chips, vant tilslutt etter en forrykende tre-veis action.

Ruben Visser startet som nr 4 i chips ved finalebordet, men hadde I følge han selv det verste sete ved bordet. Med spillere med enorme chipsstacker på sin venstre og høyre side var det ikke en ideell posisjon, og ble den første til å forlate finalebordet. Visser synte fra store blind med etter at {A-Clubs}{J-Clubs} Mark Drover var all-in med {A-Hearts}{Q-Diamonds} for cirka 9 store blinde. Selv om Visser floppet flushedrag, hindret det ikke å doble opp Drover. Like etterpå ble Visser utslått etter en all-in situasjon med {6-Clubs}{6-Spades} mot Kyle Julius {A-Hearts}{Q-Diamonds} og den dame kom på floppen.

David Bernstein var neste spiller ut etter at han valgte å pushe all-in med {4-Spades}{4-Clubs} og møtte Dibella sine{A-Diamonds}{A-Clubs}. Han ble raskt etterfulgt av Anthony Gregg. Som shortstack på finalebordet kjempet Gregg hardt og lenge, men med {A-Spades}{10-Spades} mot Xuan Liu sine {A-Diamonds}{Q-Clubs} var det over, selv om han floppet et flushedrag var det ikke nok og endte som nr 6.

Ved et punkt av finalebordet hadde Mark Drover bare 3 store blinde igjen, med en firedobling kom han seg inn i spillet igjen før han endte på en 5. plass. Med {K-Hearts}{J-Spades} gikk Drover all-in med og fikk syn I fra Faraz Jaka som viste opp {6-Clubs}{6-Spades}. Ingen hjelp for Drover og fire spillere gjenstod da spillerne tok en fortjent middagspause.

Ved den første handen etter pausen var den eneste kvinnelige finalisten som hadde minst chips. Hun gikk all-in på knappen med {A-Diamonds}{7-Diamonds} og ble synt av Jaka i store blind med {A-Hearts}{6-Diamonds}. Bordet kom med {A-Clubs}{6-Hearts}{3-Hearts}{5-Diamonds}{2-Diamonds} og Li endte på en 4. plass. En plassering som er det beste en kvinnelig pokerspiller har oppnådd ved PCA Main Event.

Jaka og Julius byttet om å være chipledere ved tre-veis spillet før de endte opp i en hand som skulle endre mye. Etter flere høyner mellom de to før flopp som endte med at Jaka tilslutt gikk all-in med {K-Hearts}{J-Diamonds} og Julius synte seg selv all-in med {A-Diamonds}{K-Clubs}. Bordet kom med {A-Clubs}{K-Spades}{7-Diamonds}{9-Hearts}{8-Hearts} og Julius fikk en dobling av sine chips.

Jaka fikk seg en dobling og var med i spillet igjen, men like etterpå endret chipsledelsen seg og heads-up spillet ble klart. Jaka åpnet med et bud på knappen med {6-Clubs}{6-Spades}. Dibella i lille blind tre-bettet med {7-Clubs}{7-Hearts}. Julius som våknet opp med {A-Clubs}{A-Hearts} i store blind valgte bare å syne. Jaka kom seg unna og lot sine motstandere kjempe videre i floppen {8-Diamonds}{7-Diamonds}{3-Diamonds}. Dibella checket sitt sett i syv og synte budet fra Julis, {8-Hearts} kom turn fylte Dibella sitt hus som valgte og check-høynet Julis sitt bud og begge fikk sine chips i midten. Julis fikk ikke noen hjelp på river og måtte bare se at Dibella fikk nok chips til å overta ledelsen.

Jaka ble like etterpå eliminert ut da han med {A-Spades}{J-Spades} mot Julius sine {K-Spades}{10-Clubs} som traff floppen {K-Hearts}{6-Spades}{2-Clubs}{10-Diamonds}{A-Clubs}.

Heads up spill mellom Dibella og Julius

Debella startet heads-up spillet med 18 585 000 mot Julius 13 105 000 og avgjordet turneringen til sin fordel da Julius gjorde en bløff høyning på river [Ac}{Q-Hearts}{3-Clubs}{8-Diamonds}{10-Clubs} med{9-Diamonds}{6-Spades}. Uheldigvis for Julius, så hadde Dibella fått seg en flush på river med {6-Clubs}{5-Clubs}.

Med denne seieren til Dibella, som er en 43 år gammel børsmegler fra Westcherster County i New York, knuste han sin høyeste premie som var fra 60. plass ved
2008 PCA Main Event på $16 000.

Utbetalinger ved finalebordet

PlasseringSpillerLandPremie
*1John DibellaUSA$1 775 000
*2Kyle JuliusUSA$1 500 000
3Faraz JakaUSA$755 000
4Xuan LiuCanada$600 000
5Mark DroverCanada$468 000
6Anthony GreggUSA$364 000
7David BernsteinCanada$260 000
8Ruben VisserNederland$156 600

*Avtale om premiene, hvor vinner fikk $275 000 ekstra

Selv om PokerNews' sin dekning av PCA Main Event er avsluttet, er vårt team tilbake for å gi våre spillere oppdateringer fra PCA High Roller finalebordet på lørdag. Sjekk ut vår Live Reporting side for mer action.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

John Dibella vant 2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories