2012 PokerStars Caribbean Adventure Super High Roller Dag 2: Hall leder før finalebordet

Galen Hall

2012 utgaven av PokerStars Caribbean Adventure Super High Roller øvelsen startet det 32 spillere med $100 000 i innkjøp, Dag 2 startet på fredag med 18 spillere for å spille seg ned til finalebordet. Som forventet ble underholdningsverdien stor, og åtte spillere som ledes av 2011 PCA Main Event champion Galen Hall. Han avsluttet med 1 748 000 chips og leder foran dagens finalebord.

Chance Kornuth startet dagen med gjennomsnitt stack, men ble den første til å forlate turneringen etter å ha tapt med straight mot straight mot Team PokerStars Pro Daniel Negreanu.

Tom Marchese var neste mann ut etter at hans {Q-}{J-} tapte mot Viktor Blom's {2-Diamonds} {2-Clubs}, og spillerne ble flyttet ned til 2 bord med 7 og 8 spillere etter at Yevgeniy Timoshenko med {A-}{J-} møtte David Sand som satt med {A-Diamonds}{A-Hearts} og 15 spillere ble fordelt på 2 bord.

I løpet av dagen hadde Bertrand "ElkY" Grospellier jobbet hardt med å overleve med veldig få chips, og tok sjansen på en dobling med {A-Diamonds} {J-Clubs} mot Hall sine {J-Hearts} {8-Hearts} i bordet {9-Spades} {10-Diamonds} {10-Spades} {Q-Spades} {A-Spades}, etter hans eliminering var det Jason Mecier som var spilleren med minst chips. Naturligvis fikk han sine siste chips inn med {A-Hearts} {K-Hearts} og dominerte Sand sine {A-Diamonds} {Q-Hearts}. Men floppen var ikke nådig med Mercier som kom med {Q-Diamonds} {J-Spades} {6-Clubs} {5-Hearts} {4-Spades} og Mercier var ute på en 14. plass.

Will Molson som har en mengde med 2. plasser ved PCA sine high roller turneringer, var en av mange som donerte sine innkjøp til premiepotten etter han tapte coin flip med {A-Diamonds} {8-Hearts} mot Blom med{3-Spades} {3-Hearts}. Blom sitt lille par var godt nok i bordet som kom med {5-Diamonds} {10-Spades} {7-Clubs} {Q-Clubs} {3-Clubs} og sendte Molson ut av turneringen. Mens Mercier sin exit er førstesidestoff er hvert fall Erik Seidel sin exit før finalebordet. Seidel hadde mer like over 20 store blinde igjen da han tre-bettet all-in med {A-Spades} {J-Hearts} bak Negreanu som synte med {Q-Clubs} {Q-Diamonds}, bordet viste {K-Clubs} {6-Clubs} {3-Clubs} {7-Clubs} {Q-Spades} og Seidel ble sendt ut med ingen pengepremie.

Isaac Haxton ledet når det var 11 spillere igjen med Negreanu like bak seg. Både Jonathan Duhamel og Blom var blant topp 5. Blom tapte litt chips, men klarte å vinne alle chipsene til Sand. I den første av to hender mot Sand tok Blom halvparten av Sand sine chips og i den andre handen de resterende chips hvor Sand hadde en coin flip med {8-Hearts} {8-Clubs} mot {A-Clubs} {Q-Diamonds}, men bordet viste {9-Diamonds} {7-Diamonds} {3-Diamonds} {10-Clubs} {A-Diamonds} og Blom fikk seg par i Ess. Blom sendte sin motstander ut på en 11. plass og var nå igjen over 1 million chips.

Sam Stein hadde en litt uheldig dag og mot Dan Shak gikk han all-in etter han checket {10-Clubs} på turn som gav han topp par med {A-Spades} {10-Hearts}, men Shak satt med {Q-Diamonds} {Q-Clubs} og synte Stein som endte på en 10. plass.
Med ni spillere igjen var det duket for short-handed spill og Hall tok kommandoen og tredoblet sin stack i løpet av den perioden.

Haxton hadde under ti perioder kjørt hardt mot Hall, men ved den ellevte perioden snudde det. Hall fikk seg en flush med {8-Hearts} {5-Hearts} hvor Haxton tapte mye chips da han betalte av et bud på river med to ukjente kort på handen. Hall fikk Haxton til å sette sine siste chips i en megapott som Haxton dominerte med {A-Hearts} {K-Spades}. Haxton sin hand traff ikke floppen {J-Hearts} {10-Diamonds} {9-Hearts} hvor Hall satt med {K-Hearts} {J-Spades}, og Haxton fikk ikke hjelp med {5-Clubs} på turn eller {8-Clubs} på river. Mannen som hadde vært kaptein og dominert turneringen i to dager var nå eliminert ut.

De gjenværende åtte spillere starter finalebordet kl 17.00 GMT på lørdag. Fem plasser er betalt med $250 000 til nr 5 og hele $1 254 400 til vinneren,

Chips fordelingen før finalebordet:

SeteSpillerChips
1Humberto Brenes343 000
2Scott Seiver556 000
3Daniel Negreanu1 230 000
4Jonathan Duhamel1 336 000
5Mike "Timex" McDonald360 000
6Dan Shak1 199 000
7Viktor "Isildur1" Blom1 228 000
8Galen Hall1 748 000

Vårt Live Reporting team sitter ringside under finalebordet på lørdag, så følg med fra kl 17.00 GMT.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

2012 PokerStars Caribbean Adventure Super High Roller Dag 2: Hall leder før finalebordet 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories