888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PCA Main Event dag 1a: Lodden ute, "Donald" videre

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Alexey Repik

Den første dagen av 2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event ble avsluttet natt til søndag norsk tid. 418 spillere stilte til start ved dag 1a, noe som er et veldig bra tall tatt i betraktning på Black Friday. Leder etter dag 1a er Alexey Repik med 220 100 chips.

Johnny Lodden er ute av 2012 PCA Main Event.

Kanskje Norges mest profilerte pokerspiller, Team PokerStars spiller Johnny Lodden klarte ikke å komme videre til dag 2. Etter 8 lange og kjedelige timer i følge Lodden selv var han all in med {j-}{j-}mot {A-}{K-} med ca 7 000 chips og ble eliminert ut da motstanderen traff bordet.

Av spillere som klarte å bygge sine stacker ved dag 1a finner vi blant andre Team PokerStars proffene Victor Ramdin, Christian De Leon, Jude Ainsworth og Pat Pezzin.

Nordmenn videre til dag 2

Team PokerStars online spilleren Anders ”Donald” Berg er videre med 50 000 i chips og Martin Kalleberg er også videre med 40 100. En fullstendig liste over spillere som er videre til dag 2 finner man ved vår Live oppdatering seksjon

Av de kjente spillerne som måtte dele samme skjebne som Lodden inkluderer Tristan Wade, Mohsin Charania, Brandon Cantu, Chris Moorman and Shaun Deeb. Team PokerStars spillerne Chris Moneymaker og Chad Brown. Etter endt dag er det litt over 200 spillere som er videre til dag 2.

Dag 1b starter kl 17.00 GMT på søndag og det er forventet et langt større felt som starter opp. Av de mest kjente spillerne er blant andre fjorårsvinneren Galen Hall, Team PokerStars proffene Jason Mercier, Vanessa Selbst og Daniel Negreanu, Dan Shak, Matt Waxman, Eugene Katchalov og Jen Harman. PokerNews vil følge PCA Main Event videre med oppdateringer, bilder og videoer som du kan følge ved vår Live oppdaterings side.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PCA Main Event dag 1a: Lodden ute, "Donald" videre 101

$600STAR600$10Last ned

Relaterte spillere

Hva synes du?