WSOP 2018

Vinn deler av $10 000 Size Does Matter hos Unibet

Vinn deler av $10 000 Size Does Matter hos Unibet 0001

Husk at man trenger og laste ned Unibet Poker for og ikke gå glipp av sin del av premiepotten på $10 000 ved [I}PokerNews sin nåværende kampanje Unibet Size Does Matter ![/I]

Hvis man vil få en større bankroll før julen kommer snikende, hvorfor ikke ta del i Unibet Size Does Matter kampanjen . Denne nye og spennende kampanjen fortsetter fram til 15. desember og kan virkelig bli den enkleste måten på å vinne seg penger på nett.

Size Does Matter

$10 000 Size Does Matter freerollen er den 18. desember kl 18.00 GMT og hver deltagerens sin startstack utregnes fra antall VIP poeng hver spiller har spilt seg til fram til 15. desember. Det unike formatet tillater spillerne med forskjellige bankrolls og spillevolum til å delta i denne store freerollen som gir tusenvis av dollar i premie til spillerne.

Hvordan startchips blir utregnet
Hver spiller vil bli belønnet med en startstack på 100 chips for hver 100 VIP poeng som dem har inntjent i kampanjeperioden. Maksimal startstack er 3 000 chip og spillere oppfordres til å spille inn så mange VIP poeng for tiden er ute.

For å kvalifisere seg til freerollen må spillere ha inntjent minst 100 VIP poeng. Dette betyr at alle spillere som inntjener det minste beløpet er kvalifisert til denne $10 000 freerollen, og alle har en fair mulighet til vinne den.
Se nedenfor som viser eksempel på hvor mange chips du kan starte freerollen med, som avhenger av antall VIP poeng du klarer å spille inn.

Size Does Matter antall startchips

  • 100-199 VIP Poeng: 100-startchips.
  • 200-299 VIP Poeng: 200-startchips.
  • 300-399 VIP Poeng: 300-startchips.
  • 400-499 VIP Poeng: 400-startchips.
  • 500-599 VIP Poeng: 500-startchips
  • Utregningen fortsetter med økning på 100 chips fram til…
  • 3000+ VIP Poeng: 3 000-startchips!

Mer informasjon finner man ved Unibet Size Does Matter kampanjesiden Til har bare en håndfull spillere klart 3 000 startchips. Har man det så skal til for å bli med disse spillerne og få med seg maksimalt med startchips?

Freerollen vil bli spilt som en deep-stack turnering og vil gi spillerne den beste mulighet til å komme blant de 20 % av startfeltet som mottar en del av premiepotten på $10 000. Hvis du enda ikke har en Unibet Poker konto enda, bare husk og registrere deg hos Unibet Poker gjennom PokerNews og ta del i vår unike €1 000 bonus, hvor beløpet på innskuddet ikke har noe å si.

Finn ut mer om vår Unibet velkomstbonus side og deretter last ned Unibet Poker i dag.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories