WSOP 2018

Ta del i PokerNews $5k WPT Dublin Brawl

Ta del i  PokerNews $5k WPT Dublin Brawl 0001

Hvis du vil vinne en WPT pakke må du lastePKR og delta i en unike og spennende PokerNews $5K WPT Dublin Brawlkampanje!

Delta i WPT Dublin

Takket være PokerNews og PKR og du kan vinne deg en tur ril Dublin og spille om en stor premiepott ved World Poker Tour. Alle spillere må samle sammen poeng ved pengebordene hos PKR og de vil motta en billett til en eksklusiv freeroll turnering.

$5K Dublin Brawl

PokerNews $5K WPT Dublin Brawl er en spesiell freeroll turnering som er eksklusiv for PokerNews spillere og den finner sted 21. desember kl 18.00 GMT. Denne freeroll turneringen tilbyr en WPT Dublin pakke til en verdi av $5 000 til vinneren!

Det beste delen med denne freerollen er formatet som brukes for at spillere kan kvalifisere seg, spillere må spille ved pengebordene hos PKR for å motta en billett til denne freerollen.
Det unike formatet i freerollen er at spillere blir tildelt startchips etter hvor mange PKR poeng som er blitt innspilt i kampanjeperioden.

Hvordan tjene seg PKR poeng og startchips
Denne kampanjen er åpen for alle PokerNews spillere og starchipsene til hver spiller i denne freerollen vil bli utregnet etter hvor mye rake som er spilt inn i perioden 7-18. desember.

Det minste antall startchips er 1 500 og ”koster” 500 PKR points i løpet av kvalifiseringsperioden ovenfor. Spillere vil også bli belønnet med ekstra 500 chips for hver ekstra 500 PKR points som er tjent inn etter på. Den beste delen? Det er ikke noe maksimum på hvor mange startchips en spiller kan tjene!

For de av dere som vil ha en mye startchips i Freerollen og øke sine sjanser til å vinne den, da er det en mulighet til akkurat det. Det er ingen maksimum på antall startchips.. PKR Points er enkelt å spille seg til, hvor man mottar 1 PKR point ved vare 1 cent i innspilt rake. Så her er det opp til deg på hvor mange startchips man vil ha! Spill inn $50 i rake og få hele 15 000 i startchips.

PokerNews $5K WPT Dublin Brawl freeroll turneringen vil bli spilt som en standard No Limit Hold’em turnering og som sender vinneren til Dublin og World Poker Tour, gå ikke glipp av dette.

Dersom du enda ikke har fått deg en konto og vil delta komme deg til WPT Dublin, da trenger du og registrere deg hos PKR gjennom PokerNews og delta i PokerNews $5K WPT Dublin Brawl kampanjen og mens du holder på, ikke glem av vår 120 % opp til $800 i innskuddsbonus.

For mer informasjon, gå til vår PokerNews $5K WPT Dublin Brawl kampanjeside

PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Ta del i  PokerNews k WPT Dublin Brawl 101

$500$800NOPN800$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories