WSOP 2018

Start det nye året med Mansion Poker $10 000 Freeroll

Start det nye året med Mansion Poker $10 000 Freeroll 0001

Last ned Mansion Poker i dag å ta del i nyttårsfeiringen med $10 000 freeroll!

Takket være Mansion Poker kan man starte det nye året med en stor og verdigfull freeroll med en premiepott på $10 000.

Godt nytt år

Mansion Poker 2012 $10 000 Freeroll kommer til å bli den beste turneringen i starten av 2012. Freerollen finner sted den 2. januar kl 19.30 GMT og er utrolig enkelt med kvalifisering. Alle spillere trenger bare å samle inn Mansion Poker Points. For å kunne få seg en plass i freerollen trenger man å tjene seg 250 Mansion Poker Points I løpet av desember. Alle Mansion Poker Points som er blitt spilt inn I løpet av desember er gjeldene fram mot kvalifiseringskravet.

Mens det er kun noen få dager igjen av kvalifiseringen, er det en lettelse med at Mansion Poker Points er utrolig lett å spille seg til for en plass i $10 0000 freerollen. 2012 $10 000 Freeroll finner man under "Special Offers" fliken i pokerklienten til Mansion Poker og dette er en turneringen man ikke vil gå glipp av. I tillegg til kvalifiseringen til freerollen, gir inntjening av Mansion Poker Points får man også tilgang til Club Mansion.

Club Mansion er en av dem beste lojalitetsprogrammer som finnes, spillere kan spille til seg forskjellige freeroll turneringer. I tillegg vil spillere få muligheten til å kjøpe fine produkter ved Club Mansion Shop.

Mansion Poker har bare et ønske for 2012 og det er å tilby sine spillere store pengepremier, så gå ikke glipp av muligheten til å starte det nye året med et smell!

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Start det nye året med Mansion Poker  000 Freeroll 101

$2 000NOPN500$10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories