WSOP 2018

Rykte: Er Tom Dwan og 'Long90110' samme person?

Rykte: Er Tom Dwan og 'Long90110' samme person? 0001

Da Black Friday rammet pokerverden tilbake i april betød det samtidig et midlertidig farvel til de store High Stakes-spillerne, som fikk mye penger låst, sperret eller tapt ved pokerens 9/11. Men nå ser det ut som at mange av spillerne som smått har vendt tilbake til pokerbordene ved flere online sider, og konspirasjonsteoriene om at flere spillere er å finne hos PokerStars.

Først var det Ilari Sahamies, som gjorde seg bemerket på PokerStars sine høye nivåer, og han ønsket tydeligvis ikke å skjule sitt comeback med nicket: ’Ilari FIN’. Deretter var det store spekulasjoner omkring ’Fake Love888', som også begynte å utfordre PokerStars sine høye nivåer, og som nå synes sikkert å være Patrik Antonius som gjemmer seg bak dette nicket.

Men hva så med kinesiske 'Long90110'? Først var teoriene at dette var en kinesisk forretningsmann, som ikke kunne styre sine lyster ved Macaus sine enorme high stakes lag. Men nå er det kommet en ny dark horse på banen: nemlig Tom Dwan.

Ved highstakesdb's forum mener en bruker ved navn '~Harro~', at følgende tre indisier peker på at Tom Dwan og 'Long90110' er én og samme person:

  • Dwans kjæreste skrev i sin Twitter, at Tom og henne var klar til å flytte inn i deres nye hus i Kina
  • 'Long90110' spiller 6 bord av gangen på de høyeste nivåer. Dwan elsket og multi-table high-stakes spill før han ble en snobbet Team FullTilt-fisk.
  • Den kinesiske bruker spiller alltid med 100 Big Blinds - presis som Dwan.

Diskusjonene holdes stadig i live ved: her - hvem tror du gjemmer seg bak nicket 'Long90110'?

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Rykte: Er Tom Dwan og 'Long90110' samme person? 101

$600STARS600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories