WSOP 2018

Pressemelding: PokerStars har fått spillelisens i Danmark

Pressemelding: PokerStars har fått spillelisens i Danmark 0001

Verdens største pokerside legger til Danmark i sin stadig voksende portefølje.

KØBENHAVN, DANMARK– 15. DESEMBERPokerStars har i dag mottatt sin spillerlisens for å kunne drive sine virksomheter i Danmark og vil lansere www.PokerStars.dk 1. januar 2012, da deres spillerlisens er gyldig. Dette gjør at de danske pokerspillerne får tilgang til verdens største spilloperatør innen online poker og kan konkurrere mot spillere verden over, på en lovlig måte i Danmark.

Ved å ha spillerlisens for å kunne operere med sine tjenester i Danmark har PokerStars forpliktet å følge de nye reguleringene nå som spillerlisenser er blitt tilgjengelige. PokerStars har den største pokersiden i verden og har utviklet det største pokersamfunn med pokerspillere gjennom deres online sider, sponsoravtaler med TV sendte liveturneringer.

Pressemelding: PokerStars har fått spillelisens i Danmark 101

Den danske Team PokerStars spilleren Theo Jørgensen sier følgene i en uttalelse:

“Danish regulation is an important positive milestone for the development and respect of poker worldwide,” said Theo Jorgensen, a Danish member of Team PokerStars Pro. “I’m looking forward to playing on www.PokerStars.dk and competing against players from around the world.”

PokerStars legger nå Danmark i sin liste over land som de har fått lisenser til fra før, Frankrike, Estland, Belgia og Isle of man. Som en industriell leder viser PokerStars sin satsing på å være en trygg og sikker pokerside for sine spillere og tilhengere med et stort utvalg av forskjellige pokerspill og turneringer.

Info om PokerStars:
PokerStars driver PokerStars.com, verdens største online pokerside, og er førstevalget til alle spillere som ønsker seg en sikker pokerside. PokerStars opererer over hele verden under lisens fra Isle of Man. Dem nyeste tilskuddene til PokerStars familien er PokerStars.dk, PokerStars.fr, PokerStars.it, PokerStars.be og PokerStars.ee som opererer i Danmark, Frankrike, Italia og Estland og er underlagt nasjonale spillerlisenser.

PokerStars.com arrangerer noen av de største online pokerturneringer i verden, inkludert World Championship of Online Poker (WCOOP) og Spring Championship of Online Poker (SCOOP) og er offisiell sponsor av de største liveturneringer i verden, inkludert European Poker Tour (EPT), PokerStars Caribbean Adventure (PCA) og UK & Ireland Poker Tour (UKIPT).

PokerStars har også et helt spekter av spillere som har sponsorkontrakter og er bedre kjent som Team PokerStars Pro. Denne eliten av spillere reiser verden rundt og konkurrerer ved internasjonale turneringer. En komplett liste finner man ved hjemmesiden til Team PokerStars pro.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Pressemelding: PokerStars har fått spillelisens i Danmark 102

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories