WSOP 2018

PokerTube Speed Poker nå på telefoner og brett!

PokerTube Speed Poker nå på telefoner og brett! 0001

Speed Poker er ny variasjon av poker hvor man deltar med flere spillere og vil få tildelt et nytt bord med en gang man er ferdig med en hand. Man kan spille 4-5 ganger flere hender enn normalt. Man kan nå spille Speed Poker med penger på iPhone, iPad eller Android produkter .

Dette er den første multi-mobile plattformen hvor det spilles om penger og er noe ingen andre operatører tilbyr. Plattformen er utviklet av InstaDeal og er designet for å bruke minimalt av prosesser og batteri og er unikt innen bransjen.

Klient er også nedlastbar til PC og Mac.

Stefan Wittmoss som er manager ved PokerTube Speed Poker sier følgene:

“We see a great future in Speed Poker and especially the mobile platform. It’s very exciting to be one of the first rooms to offer real money games on a multi-mobile platform. We think it’s a perfect match with Speed Poker and mobiles since you can play for just 10-15 minutes and still play a lot of hands which makes it ideal when waiting, traveling or whenever you have a couple of minutes to spare for playing poker”

Last ned Speed Poker

PokerTube Speed Poker - www.pokertubespeedpoker.com
Last ned til din mobil - http://m.speed.pokertube.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories